De Half-Life 2-community komt om redenen samen om de piek van het aantal spelers te doorbreken

De Half-Life 2-community sloeg de handen ineen om het hoogste gelijktijdige spelerrecord voor een van de beste FPS-games ooit te breken, waardoor het totaal van 6.882 naar meer dan 16.000 ging – wat zeker meer respectabel is. Waarom deed de samenleving dit? Om te kijken of dit kan, blijkbaar.

Half-Life 2 “Breaking the Bar”-evenement wordt georganiseerd door de fancommunity lambda generatie, die wilden zien of fans het aantal gelijktijdige spelers voor Half-Life 2 boven het dieptepunt van 6.882 konden duwen. SteamDB. Ze lijken 10 jaar geleden zelfs een record van 12.953 spelers te hebben verslagen. Het nieuwe record staat op een meer respectabele 16101.

Het probleem met Half-Life Chronicles 2 is dat de game ouder is dan de meeste trackingfuncties van Steam, aangezien de titel die door Steam werd gelanceerd in het meest denkbare geval was. Tegen de tijd dat Steam dingen als het aantal gelijktijdige spelers begon bij te houden, waren de meeste mensen al klaar met Half-Life 2.

Het evenement “Breaking the Bar” begon gisteren, 14 augustus, en tegen het einde van de dag was het duidelijk dat de lat goed en wel was geraakt. Natuurlijk blijft de grote vraag waarom dit überhaupt zou moeten, maar als het antwoord “voor de lol” is of “om te kijken of het kan”, dan vinden wij dat prima.

Bovendien, als de door fans ontworpen Half-Life 2: Remastered Collection binnenkort uitkomt, geeft dat iedereen een excuus om een ​​van de beste FPS-games aller tijden te gaan spelen — zelfs als het einde nog steeds ontbreekt.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Half-Life 2-gemeenschapsbijeenkomsten om het piekaantal spelers om redenen te doorbreken”, “Type: “Nieuws”; “Categorie”: “halfwaardetijd .” -2 “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Valve “,” genre “:” FPS “,” title “:” Half-Life 2 ” ” Soorten:[“FPS”,”Puzzle”]}}}}

READ  Dit item 2 is in wezen Portal 3
Written By
More from Max Mcgee

Raghava Lawrence bidt voor het snelle herstel van SP Balasubrahmanyam, deelt foto’s van SPB die voedsel voor wezen serveert

Raghava Lawrence heeft, net als honderden beroemdheden, gebeden voor het snelle herstel...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *