Gerangschikt Top 5 Final Fantasy Party-leden – Destructoid

Gerangschikt Top 5 Final Fantasy Party-leden – Destructoid

Laat dit feest beginnen.

De Laatste fantasie De serie is misschien wel de meest populaire JRPG-serie voor één speler aller tijden. Sinds de release van de eerste game in 1987 heeft elk genummerd item in de serie een of andere staf gehad. 35 jaar later heeft bijna iedereen die een van deze heeft gespeeld een favoriet partijlid, een maat aan wie ze door dik en dun vastzitten. Een oude vriend die nuttig was op het slagveld en vriendelijk in het hiernamaals.

In sommige opzichten is het onmogelijk om de vijf beste partijleden in de geschiedenis op te sommen Laatste fantasie. De vijf “beste” partijleden voor de meeste mensen zullen uiteindelijk de hoofdrolspeler en vier van de krachtigste personages uit hun favoriete spel worden. Om te voorkomen dat ik in deze val trap, heb ik enkele richtlijnen opgesteld: deze selectie bevat slechts één personage per game en helden zijn ten strengste verboden. Hoewel ik elk personage uit zou willen toevoegen Final Fantasy VIIEerlijkheidshalve zou ik dat niet doen. Met dat in gedachten zou ik de vijf beste allround partijleden willen identificeren legendarische geschiedenis Laatste fantasie.

5. Alvinode waterpas – Final Fantasy XIV (2013)

Tel je de afstammeling van de zevende dageraad k Laatste fantasie Ceremonie? ja. Zij doen. Final Fantasy XIV is een MMO, wat betekent dat de meeste van je avonturen plaatsvinden met andere echte mensen, maar Scions hebben dezelfde verhalende functie als de meeste Laatste fantasie Partijen. vroeg dan Een herboren wereldde eerste grote campagne in FFXIVScions rekruteren de speler om enkele mysterieuze gebeurtenissen te onderzoeken, en de speler raakt onmiddellijk verschanst in hun gelederen. Afstammelingen zijn de naaste metgezellen van de speler en hun helderziende families bestaan.

READ  Kijk hoe Sea Otter Surfer aanvalt en zijn board steelt

Door deze lens is tijd doorbrengen met Alphinaud een beetje alsof je een vervelende jongere broer of zus ziet opgroeien. In het begin heeft hij er alle vertrouwen in dat hij weet wat het beste is, en hij heeft vaak moeite om afstand te nemen van deze mentaliteit. Heel langzaam, door falen en door groei, vernedert Alphinaud zichzelf, en na verloop van tijd wordt hij een van de meest geliefde personages in het hele spel (en in het algemeen Laatste fantasie franchise). Het is het soort boog dat Laatste fantasie Fans beschouwen het misschien als vanzelfsprekend – we zijn een beetje verwend met goed schrijven – maar het valt op in MMO’s, een genre dat niet helemaal bekend staat om zijn karakterwerk. Bovendien kun je kerkers uitvoeren met Alphinaud met behulp van het Duty Support-systeem, dus dat is belangrijk.

4. Balthier – Final Fantasy XIII (2006)

Final Fantasy XIII Het is eigenlijk Final Fantasy Star Warsen Balthier is het eigenlijk Laatste fantasie Han Solo. Wat moet er nog meer gezegd worden?

Balthier is een zeer charmante en dwaze luchtpiraat, die werd meegezogen in de ingewikkelde politieke intriges in het hart van Final Fantasy XIII. Het dient als de primaire kracht van de speler en is een uitstekende kijk op een gammel archetype dat ervoor zorgt dat het diep betrokken plot van het spel niet volledig vervreemdend aanvoelt. Het wordt ook ingesproken door Gideon Emery, die een van de beste Engelse talen spreekt Laatste fantasie vocale optredens ooit.

3. Prompto Argentum – Final Fantasy XV (2016)

Verder kan er niets over gezegd worden Final Fantasy XVHet is moeilijk te ontkennen dat hij een van de beste optredens ooit had Laatste fantasie. Deze vijfkoppige ploeg, bestaande uit een prins en zijn koninklijke garde, is een van de beste voorbeelden van een goed geschreven groep vrienden in de geschiedenis van videogames, en gemakkelijk de ster van de show Prompto.

READ  De nieuwe TF2-update maakt het vechten tegen alle bots gemakkelijker

Prompto is een wijze scherpschutter, en dat zou gemakkelijk voor hem zijn geweest. Hij is al aardig genoeg als volleyballer voor de scherpe houding van hoofdpersoon Noctis ‘Hot Topic. Terwijl, FFXV Prompto geeft ook een geweldig verhaal. Hij heeft zich altijd een buitenstaander gevoeld in zijn kleine bemanning, en dat gevoel wordt alleen maar versterkt wanneer hij de verontrustende omstandigheden van zijn geboorte ontdekt.

Natuurlijk wordt veel van dit verhaal gecommuniceerd via de fase na de lancering Lus-prompt DLC, maar dat is meer een probleem met FFXVZijn verhalende beslissingen zijn bizar dan een aanklacht tegen het werkelijke personage. Bovendien is Prompto de ster van een van de meest hartverscheurende scènes in de hele serie aan het einde van de serie FFXV. Als je het weet, dan weet je het.

2 – Vivi Ornittier – Final Fantasy IX (2000)

Vivi’s karakterontwerp is een van de best genoemde shots in de geschiedenis van videogames. Hij is net als de Black Mage, een generieke baan die al bestaat sinds het begin van de franchise. Voor elk ander personage zou dit een daad van ongeëvenaarde arrogantie zijn geweest. Het is alsof Final Fantasy IX Hij claimt dit specifieke karakter als De Black Mage, in tegenstelling tot alle andere Black Mage in de geschiedenis. Het is het soort last dat bijna geen personage kan dragen.

Maar Fifi tolereert het gemakkelijk. Dat komt omdat Fifi gewoon… nogal cool is! Hij is een coole kleine kerel, een introverte jongen en een komisch stoere schadehandelaar, maar hij verbergt ook een schokkende persoonlijkheid. Fifi’s pad naar zelfontdekking is zowel tragisch als mooi, en daarom is het een van mijn favorieten Laatste fantasie karakters ooit.

READ  Namen uitnodigen 3 anderen met PM Narendra Modi

1. Aerith Gainsborough – Final Fantasy VII (1997)

Iedereen houdt van Aerith. Het kan zelfs illegaal zijn Niet Ik hou van Aerith. Ze is absoluut charmant vanaf de sprong en het is echt indrukwekkend hoe snel ze zich een echt persoon begint te voelen. Het was gemakkelijk om er een korrelige éénnoot van te maken, maar het voelt echt driedimensionaal aan (en dat is niet alleen omdat VII Het was de eerste 3D Laatste fantasie Spel). als mensen het zich herinneren Final Fantasy VIInoemen ze meestal het uiteindelijk tragische lot van Aerith, maar het is haar levendige menselijkheid gedurende de rest van het spel waardoor ze zich zo uniek voelt.

Natuurlijk, zoals de meeste Final Fantasy VIIIn de cast wordt Aerith verder gereïncarneerd in Alien Materials, haar laatste optreden is binnen Final Fantasy VII-remake Het is misschien wel haar beste uitje tot nu toe. Zelfs als je kijkt naar haar eerste verschijning in Final Fantasy VII Op zichzelf is het echter gemakkelijk de beste Laatste fantasie ooit partijlid.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *