De hoofdartiest van het computerspel ‘Harry Potter and the Sorcerer’s Stone’ deelt ontwikkelingsgeheimen in een YouTube-interview

sexy deel van Harry Potter De serie is altijd een videogame geweest, gebaseerd op het verhaal van Harry. In totaal waren er 17 games die overeenkomen met de franchise. Een van de eerste dergelijke spellen was Harry Potter en de steen der wijzen (2001) voor pc, ontwikkeld door Electronic Arts en KnowWonder.

Onlangs heeft een YouTube-gebruiker op schermnaam Vlaanderen Hij ging zitten met Kristo Vucic, de hoofdartiest van het spel. Het interview duurt ongeveer 15 minuten en bevat interessante informatie over game-ontwikkeling.

Het eerste dat Vuchetich bespreekt, is hoeveel juridisch werk het spel heeft doorgemaakt. Zijn bedrijf, KnowWonder, deed zaken met EA, dat samenwerkte met Warner Bros. , die heeft gewerkt met vertegenwoordigers van J.K. Rowling. Ze moesten drie niveaus van CEO’s doorlopen om ervoor te zorgen dat hun acties in overeenstemming waren met wat er van hen werd verwacht Harry Potter Speelgoed.

Een van de uitdagingen waar Vuchetich en zijn team voor stonden, was uitzoeken wat Harry kon doen op Hogwarts. In het spel is hij een eerstejaarsstudent, dus er was niet veel open voor Harry op Hogwarts. Om het spel interessanter te maken, hebben de ontwikkelaars puzzels en geheimen toegevoegd die spelers kunnen vinden. Dit zorgt ervoor dat de game meer was dan alleen een loopsimulator.

We hadden zoveel plezier bij het maken van deze spellen. We moeten de bonenpremiekamer gaan doen en deze geheime tunnel waarvan je weet dat je er avonturen mee kunt beleven. Je gaat eropuit en doet deze uitdagingen, en het team, vooral de levelontwerpers, we houden ervan om naar links, rechts en in het midden te kijken waar we geheimen kunnen plaatsen.

Een favoriet bij fans van het spel is de Flipendo-spreuk, die nooit in boeken of films voorkomt. Desgevraagd verklaarde Vušić dat JK Rowling hen er een idee voor had gegeven. Ze kregen een lijst met vijf spreuken en basisdefinities van wat ze konden doen. Op deze manier kan het team ze ontwikkelen om met de games te werken.

READ  Yakuza: Like A Dragon verschijnt op 13 november voor pc

Harry Potter houdt een Flipendo-speech

Interessant is dat deze pc-game tegelijkertijd met de game in ontwikkeling was Harry Potter en de steen der wijzen De film was in productie. Volgens Vuchetich hadden ze geen toegang tot productie en moesten ze zich zonder foto’s in het ontwerp van Hogwarts verdiepen. Toen ze eindelijk foto’s van de set kregen, was elke foto te wazig om te gebruiken. Daarom vroeg het team opnieuw om de groep te zien. De creative director van de game mocht een notitieboekje meenemen naar de set om de beelden vast te leggen. Deze notebook was alles wat ze hadden voor gamedesign.

Wat Flandro wilde weten, was de identiteit van de mensen op de schilderijen over Zweinstein. Het antwoord daarop zal je misschien verbazen. Het creatieve team kreeg de opdracht om beroemde schilderijen te vinden en er foto’s van zichzelf in te maken. Hierdoor konden ze de auteursrechtwetten doorstaan, omdat de foto’s voldoende waren gewijzigd ten opzichte van de originelen. Elk schilderij over Zweinstein is een foto van een van de teamleden, gephotoshopt tot een beroemd schilderij.

Deze versie van het spel was een van de vijf versies die destijds werden ontwikkeld. Vuchetich stelt dat hoewel ze een beetje hetzelfde technische concept hadden als het team dat aan de PlayStation-aanpassing werkte, ze niet nauw samenwerkten. De pc-versie is ontworpen voor kinderen, terwijl de PlayStation One werd beschouwd als een breder publiek. Beide versies kregen echter gemengde recensies van critici.

Waren er delen van het interview die je schokten? Was er nog iets dat je wilde weten over ontwikkeling? Laat het ons weten in de reacties hieronder, en zorg ervoor dat je Flandrew’s pagina bekijkt voor updates over het ontmoeten van hem in de buurt Harry Potter en de Geheime kamer computer spel.

READ  Tien minuten Dwarf Fortress met nadruk op woestijnen en paddenstoelenbomen

Wil je meer van dit soort berichten? MuggleNet wordt voor 99% door vrijwilligers gerund en we hebben jouw hulp nodig. Met uw maandelijkse toezegging van $ 1 kunt u communiceren met makers, ideeën voor toekomstige berichten voorstellen en deelnemen aan exclusieve cadeau-weggeefacties!
Steun ons op Patreon

Written By
More from Max Mcgee
AMD FidelityFX Super Resolution Plugin nu beschikbaar voor UE4
Zowel AMD als Nvidia hebben opschalingstechnologieën die over het algemeen een afbeelding...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *