De nieuwe Monster Hunter-titel is waarschijnlijk gelekt via Discord

Een nieuwe Monster Hunter-game is mogelijk in ontwikkeling, volgens een exploit van de Discord-ontwikkelaarsconsole. In een nu verwijderde tweet (nog steeds opgeslagen door Resetten), ontdekte Twitter-gebruiker Naga the Bileygr een cadeau voor de game met de titel “Monster Hunter Paradise” tijdens het bekijken van de app.

Gegevensfactor later Een YouTube-tutorial delen Het laat zien hoe ze bij het verborgen geschenk kwamen. Wij van Gamepur hebben de instructies van de datamaker gevolgd en kunnen bevestigen dat het geschenk aan ons is verschenen.

Volgens de verzamelde informatie zal deze nieuwe titel beschikbaar zijn op Xbox- en PlayStation-consoles. De datamin vermeldde echter niet de specifieke systemen die binnen deze consolefamilies zullen worden gelanceerd. Bovendien heeft het geschenk een vervaldatum van 31 december 2022, wat absoluut een tijdelijke aanduiding is.

Sinds het lek viraal ging, speculeren Monster Hunter-fans dat Paradise van alles kan zijn, variërend van een nieuwe grote titel tot een andere episodische titel, vergelijkbaar met Monster Hunter Stories. Sommigen hebben ook gesuggereerd dat het een poort van Monster Hunter Rise-consoles naar PlayStation/Xbox zou kunnen zijn, aangezien de game alleen beschikbaar is op Switch en pc. Natuurlijk moet worden opgemerkt dat Capcom deze titel niet heeft aangekondigd en ook niet heeft gereageerd op het lek, dus dit alles moet met de nodige voorzichtigheid worden genomen – inclusief het mogelijke bestaan ​​van de titel.

De nieuwste aflevering in de Monster Hunter-serie, Rise, werd vorig jaar uitgebracht om reacties uit te lokken. Vorige maand kreeg de game een enorme uitbreiding met de Sunbreak DLC, met een geheel nieuwe instelling, Een schat aan nieuwe monsters Om te vechten, evenals wat vers wisselen van vaardigheden onder de knie krijgen.

READ  Epic Games Store voegt gratis Ancient Cloud Game Platform Antstream Arcade toe
Written By
More from Aubrey Mason
Dit zijn de gratis Xbox Games With Gold voor het nieuwe jaar
Microsoft geeft in januari een aantal echt coole games gratis weg voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *