De iconische E3-demo van Metal Gear Solid 2, geüpgraded naar 4K door AI

Metal Gear Solid 2 E3 2000-aanhanger

afbeelding: digitale gieterij

Op E3 2000, Metal Gear Solid 2 helemaal niet Hij stal de show toen de eerste beelden die hij speelde in realtime in actie op PlayStation 2 werden getoond.

Het leek Op dat moment ongelooflijk, maar de tijd vliegt non-stop, en tegen 2021-normen is het duidelijk niet ongelooflijk, met wat technische trucjes die destijds werden gebruikt om de beperkingen van PS2 te omzeilenZoals dat allemaal mist, verhindert ons nu om te genieten van de fijnere details.

Hier komt de AI-upgrade om de hoek kijken. In plaats van dat ontwerpers nauwgezet naar binnen gingen en elke textuur in de game nabootsten, stond Digital Foundry alleen wat deep learning-software toe in de trailer., die elk frame afzonderlijk bekeek en zag, nou ja, het is als een tank, laten we het opruimen, de gaten opvullen en het terugzetten in 4K.

Ze deed het geweldig! Hoewel het niet perfect is (sommige dingen zijn erg scherp, terwijl andere nooit bedoeld waren om te worden schoongemaakt).)De meeste scènes hier profiteren enorm van de toepassing, omdat de trailer zelf zowel natte als zware feedback kan behouden en tegelijkertijd de algehele nauwkeurigheid kan verbeteren. (En het is vermeldenswaard hier, de emulators hebben goed werk verricht door de hele games te nivelleren Dit is al jaren niet goed.)

Als dit je in de stemming heeft gebracht voor meer Metal Gear Solid 2En Er zijn veel ergere dingen die je hierna kunt doen dan de uitstekende Heather retrograde inhalen Het spel van vorig jaar:

zonen van vrijheid Geen verhaal over spionage en verraad. niet echt. Het gaat over één persoon die leert om het beste uit zichzelf te halen. De ernstigste bedreigingen voor ons leven zijn geen kogels of bommen of overheidstoezicht, ook al zijn deze dingen ongetwijfeld verachtelijk. De gevaarlijkste dingen zijn de dingen die we zelf doen. De leugens die we onszelf vertellen, de liefde die we ontkennen, de waardigheid die we onszelf voor de gek houden door te denken dat we het niet verdienen.

READ  Nadruk op Gandhi in nieuwe benadering door Sachin Pilot, Congress
More from Madison Garrett

OSSC, ANM, Apothekerstoegangskaart uitgegeven aan verpleegkundigen die in OSSC werken; Hier is hoe te downloaden

Odisha Personnel Selection Committee (OSSC) heeft de toelatingskaart vrijgegeven voor het grote...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *