RiMS Racing voor PS5 en Xbox Series X | S, PS4, Xbox One, pc en Switch onthullen hun fietsen in nieuwe trailers

Nieuws

Nacon heeft een verzameling trailers uitgebracht van de aankomende motorracegame RiMS Racing van de Italiaanse ontwikkelaar Raceward Studio.

Nacon heeft een verzameling trailers uitgebracht van de aankomende motorracegame RiMS Racing van de Italiaanse ontwikkelaar Raceward Studio.

Trailers bieden de MV Augusta F4 RC, Kawasaki Ninja ZX-10RR, Honda CBR1000 RR, Ducati Panigale V4 R en Aprilia RSV4.

Het legt ook veel nadruk op maatwerk, wat een groot onderdeel is van RiMS Racing,

Je kunt het hieronder bekijken.

RiMS . Racing Het wordt uitgebracht op 19 augustus 2021 voor PS5 en Xbox Series X | S, PS4, Xbox One, pc en Switch. Je kunt nog een trailer bekijken, de eerste gameplay, en de officiële beschrijving hieronder lezen.

“De race wordt niet alleen op het circuit gewonnen, dus je moet meer een racer worden door het gedrag van de motorfiets als een echte ingenieur te begrijpen. Tractie, hoek, remmen, koppel, baan, snelheid … elke factor moet worden overwogen voordat op weg naar de werkplaats voor een verandering Specifieke componenten en configuratie van de optimale instelling.

droom garage

Je avontuur begint met het kiezen van de motor van je dromen. Bij RiMS Racing kun je op de 8 krachtigste Europese en Japanse motorfietsen ter wereld rijden: Ducati Panigale V4 R, MV Agusta F4 RC, Aprilia RSV4, BMW M 1000 RR, Suzuki GSX-R1000R, Honda CBR1000RR, Kawasaki Ninja ZX-10RR en Yamaha YZF-R1. Deze motorfietsen zijn opnieuw ontworpen met een ongeëvenaard detailniveau dankzij de nauwe samenwerking met elke fabrikant en bieden een zeer nauwkeurige en realistische rijervaring. Het is een echte ruwe diamant die maar een paar sneden nodig heeft om op zijn mooist te schitteren!

Verbeter je motor

Met een mechanisch managementsysteem dat je nog nooit eerder in een motorsimulator hebt gezien, kun je alle onderdelen van je motor demonteren om na elke race te onderhouden of om je prestaties te upgraden en te verbeteren. Je herkent elke andere nop op je motor. Blader door een catalogus met meer dan 500 officiële onderdelen van de grootste namen in de branche, samen met meer dan 200 officiële uitrustingsitems om uw passagier aan te passen!

Analyseer uw prestaties

RiMS Racing duwt je midden in de actie met de Motorcycle Condition Check (MSC), die je helpt het gedrag van je motor in realtime te analyseren en te begrijpen hoe je je prestaties kunt verbeteren. Schijfremtemperatuur, bandensamenstelling en drukmeter, veergedrag dat de stabiliteit beïnvloedt, elektronische instellingen… Net als een echte racer kan de configuratie van uw motorfiets worden aangepast aan uw rijstijl!

Nauwkeurige en realistische fysica

Het niveau van nauwkeurigheid en detailbeheer en de MSC-voorzieningen worden geëvenaard door realistische motorfysica die zelfs de meest veeleisende racers zal imponeren. Maar dankzij de diverse rijhulptechnologieën kunnen minder ervaren spelers nog steeds de technieken leren die hen naar de top zullen brengen.

De meest bekende circuits

Silverstone, Laguna Seca, Suzuka, Nürburgring, Paul Ricard … Reis de wereld rond en geniet van spannende races op 10 natuurgetrouw nagebouwde officiële circuits. Voor degenen die de voorkeur geven aan wegen, zijn er vijf wegen nagebouwd in de schilderachtige landschappen van de Verenigde Staten, Noorwegen, Australië, Spanje en Italië voor een andere race-ervaring op twee wielen!

Beheer je carrière en je team

De carrièremodus in RiMS Racing geeft je controle over het team. Bouw je racer door de racekalender te beheren, de onderzoeks- en ontwikkelingsgebieden te kiezen waarin je wilt investeren en de teamvaardigheden te upgraden. Als je de juiste beslissingen neemt en je raceprestaties verbetert, heb je kansen bij andere fabrikanten! “

READ  Cyberpunk 2077-ontwikkelaars zullen naar verluidt nodig zijn om te crunchen voordat ze uitkomen
Written By
More from Vanessa Hale

Ark 2 wordt bij de lancering exclusief voor Xbox Series X / S-console

De hoofdrol van Vin Diesel in Studio Wildcard’s survival-sandbox Ark 2 is...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *