De juli-update voor de Samsung Galaxy S20 en Note 10 is nu in Nederland

De update van juli rolt nu uit op de Samsung Galaxy S20-serie in Nederland, en het is een flinke update. Ook op de Galaxy Note 10 is de nieuwste beveiligingspatch nu begonnen.

Galaxy S20 juli 2021 update

Soms wordt meteen duidelijk wat een update met je telefoon doet. de bijgevoegde aanpassingslijst Duidelijke, of andere duidelijke informatie. En soms moeten we gewoon een beetje gissen. Dit is nog steeds het geval met de nieuwe update voor de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra telefoons.

Sinds vanochtend is er een nieuwe update uitgerold voor die apparaten die G98** XXU8DUF9 firmwareversie hebben. De lijst met wijzigingen is hetzelfde als in de mei-update voor de S20-serie. Toen werden de apparaten nieuw dubbele opname Cameramodus, wat duidelijk is: dit is niet de juiste lijst voor de update van vandaag.

Dit neemt niet weg dat de firmwareversie de letter “U” uit de update bevat. Er komt meer bij kijken dan alleen het installeren van een beveiligingspatch – en deze downloadgrootte bevestigt: meer dan 815 MB. Het is dus duidelijk dat er meer gebeurt. Helaas moeten Google en Samsung nog geen details vrijgeven over de patch van juli, om verstandiger te zijn.

Eerder kondigde Samsung plannen aan om Android Auto te verbeteren met de update van juli. De Galaxy S21-serie wordt expliciet genoemd, maar ook toestellen als de Galaxy S20 kunnen hiervan profiteren. Onderstaande website kan dit op dit moment niet bevestigen. Mocht u iets opmerken, laat het ons dan hieronder weten. Bij voorbaat bedankt!

READ  AIBE XV 2020 Cipher Answers and Key Questions geplaatst op allindiabarexamination.com; Download hier

More from Madison Garrett
49ers vs. Bills-updates: Live NFL-speluitslagen, resultaten voor maandag
Na twee wedstrijden onderweg gaan de San Francisco 49ers terug naar huis....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *