Assassin’s Creed Infinity biedt een live online gameservice

Wil je je verdiepen in het gebied van videogames? Abonneer je op Game On, een nieuwe wekelijkse nieuwsbrief van Bloomberg.

Assassin’s Creed, een serie videogames die zich afspeelt in enorme werelden waar elk honderden uren in beslag kan nemen, wordt steeds groter. Nieuw project binnen bekendUbisoft Entertainment SA, codenaam Assassin’s Creed Infinity, heeft als doel een enorm online platform te creëren dat in de loop van de tijd zal evolueren, volgens mensen die bekend zijn met de ontwikkeling ervan.

Hoewel alle eerdere Assassin’s Creed-games zijn verschenen op specifieke historische plaatsen zoals het oude Griekenland of Ptolemaeïsch Egypte, zal Infinity meerdere instellingen bevatten met ruimte om uit te breiden voor anderen in de maanden en jaren na hun verschijning, zeiden de mensen, die anoniem wilden blijven. . Project in ontwikkeling. Losse games op het platform kunnen er anders uitzien en aanvoelen, maar ze zullen allemaal met elkaar verbonden zijn.

Details over het project, die niet eerder werden gemeld, zijn in beweging en we zijn nog jaren verwijderd van release. De teams werden ook getroffen door: #MeToo. beschuldigingenTo die het bedrijf het afgelopen jaar overspoelde.

Een woordvoerster van Ubisoft weigerde Infinity in detail te bespreken, maar erkende het bestaan ​​ervan. De woordvoerster zei dat Ubisoft “de verwachtingen wil overtreffen van fans die een meer coherente benadering van de serie eisen”. Wat betreft beschuldigingen van seksueel wangedrag, zei ze dat Ubisoft elke beschuldiging heeft onderzocht en passende maatregelen heeft genomen.

Sinds 2007 heeft Ubisoft elk jaar of twee een nieuwe game uitgebracht in de populaire actie-avonturenserie. Gezamenlijk zijn van Assassin’s Creed-games meer dan 155 miljoen exemplaren verkocht, waarmee het gemakkelijk de grootste franchise van de Franse uitgever is. Het plan om Assassin’s Creed om te zetten in een zogenaamde servicegame volgt de trend van andere grote uitgevers.

READ  D'Arcy Short wil de white-ball spcialist-tag schudden

Geïnspireerd door hits als Het is een elektronisch spel En de Grand Theft Auto VDeze live online platforms kunnen spelers jarenlang betrokken houden door regelmatig nieuwe inhoud toe te voegen of de ervaring op spannende manieren te veranderen. DeDe vijfde Grand Theft Auto-game, waarvan meer dan 140 miljoen exemplaren zijn verkocht, grotendeels dankzij de constant bijgewerkte multiplayer-modus, nadert zijn achtste verjaardag met releases gepland voor de derde generatie gameconsoles.

De games van de service genereren in de loop van de tijd enorme winsten door spelers met elkaar in contact te brengen en ze geld te laten uitgeven aan speciale in-game content. Help GTA V stock drive zijn uitgever,Take-Two Interactive Software Inc. , een stijging van 42% sinds begin vorig jaar. In dezelfde periode waren de aandelen van Ubisoft stabiel.

Bij de ontwikkeling van Assassin’s Creed-games zijn doorgaans duizenden medewerkers betrokken in tientallen Ubisoft-kantoren, die om de beurt worden geleid door teams in Montreal of Quebec City. Het Montreal-team leidde vorig jaar Assassin’s Creed Valhalla, terwijl Quebec de vorige wedstrijd speelde, Assassin’s Creed Odyssey.

Voor Assassin’s Creed Infinity zal die traditie ook veranderen. In april verenigde Ubisoft de teams van Montreal en Quebec. Nu zullen ze samenwerken aan Infinity, en elk zal zijn eigen creatief directeur hebben, maar Quebec zal de franchise voor zijn rekening nemen. Er is altijd een rivaliteit geweest tussen studio’s die soms zuur is geworden, volgens mensen die bekend zijn met de zaak, dus de verschuiving kan wat hoofdpijn veroorzaken.

Written By
More from Aubrey Mason

Nick vechten lijkt op Smash Bros. maar met SpongeBob

GIF: IGN / Nickelodeon / YouTube / Kotaku Zoals het klassieke gezegde...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *