De knapperige uploadgeluiden van Dreamcast voor Twitch-streaming zorgen voor een charmant vintage gevoel

Twitch de spandoeken gaan naar Grote lengtes Om hun kanalen uniek en interessant te maken, maar soms is het loskoppelen van jezelf van het pakket net zo eenvoudig als het inschakelen van je console om de geluiden op te vangen die het maakt tijdens het laden van gegevens vanaf de schijf.

Guria heeft honger Het is een van de oude videogamecolleges die regelmatig zijn collectie tentoonstelt Zenuwtrekking En de Youtube​ De afgelopen week heeft ze haar weg gevonden Sky Arcadia, Sega’s klassieke Dreamcast RPG uit 2000.

Hoewel de uitzending de vereiste ervaring heeft en het geklets dat verwacht wordt van een vermakelijke uitzending, nam Gurria ook de beslissing om een ​​microfoon op de Dreamcast zelf te plaatsen, zodat mensen alle betoverende klikken, geluiden en schijfleesgeluiden konden horen die ze aan het doen was, uitgezonden naar een meer meeslepende ervaring voor old-school consolefans.

“Het idee kwam in eerste instantie van mijn vrouw, en zij is het brein achter alle technologieën voor live-uitzendingen,” zei Guria. Kotaku​ “Hij grapte dat de laadgeluiden van de Dreamcast te luid waren voor een microfoon om op te pikken. We hebben hier extra apparatuur bij de hand, dus we hebben een tweede microfoon in de mixer gehaakt en het werd elke dag duidelijk op de audio-uitgang.”

Het is gemakkelijk om te verdwalen Sky ArcadiaHet verhaal van de arrogante Sky Pirates terwijl Goriya streamt, maar als je goed oplet, zul je de verschillende mechanische laadgeluiden van het systeem opmerken wanneer Dreamcast de game voor de eerste keer start en soms terwijl het nieuwe gebieden laadt die Goriya kan verkennen.

“Mensen beweren constant dat ze het kunnen horen tijdens de streams”, voegde Guria eraan toe.

Het geluid van de Sega-console is zo luid en uniek dat Goriya de consolemicrofoon een exclusief onderdeel van zijn Dreamcast-streams heeft gemaakt, in plaats van audio te leveren voor elk legacy-platform dat het bezit.

“Dreamcast maakt heel speciale geluiden, en het heeft goede herinneringen opgeroepen bij mensen die zijn opgegroeid met de console”, zei Guria. “Iets dat net begon als een belachelijke suggestie, werd een verrassend succes.”

READ  'Super Monkey Ball: Banana Mania' box art en screenshots online
More from Madison Garrett

Gewoon downloaden: officiële iPhone 13-achtergronden

Nieuwe iPhones komen ook met nieuwe wallpapers. In dit artikel geven we...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *