Anti-Gravity Racer explodeert eindelijk op Xbox One en Series X | S.

We hebben PACER in de gaten gehouden sinds we instapten Een kans om te chatten met het ontwikkelingsteam van R8-games Ver terug in oktober 2019. Nu, hoewel de explosieve anti-zwaartekracht deelnemer eindelijk arriveert voor Xbox One en Xbox Series X | S, een paar maanden nadat het werd gelanceerd op de PS4- en pc-netwerken.

Nu te koop en te downloaden op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4 en pc, PACER neemt je mee van R8 Games naar het jaar 2075, wanneer het PACER Wereldkampioenschap begint. Dit ziet alleen de beste anti-zwaartekracht racers strijden om wereldtitels, pronken met hun vaardigheden op een verscheidenheid aan artistieke tracks en zich bezighouden met de snelst mogelijke races in de hoop de ultieme overwinning te behalen.

Voor £ 33,49 met een initiële lanceringskorting die daalt als je snel bent, lijkt PACER klaar om een ​​van de meest intense en dynamische hardlopers te leveren sinds de originele WipeOut terug in de dag, en met meerdere spelmodi die ervoor zorgen dat er altijd een reden is om te springen nogmaals, als u jarenlang op een rijder met hoge intensiteit hebt gewacht, is dat wachten misschien voorbij.

Gooi tonnen ambachten in om mee te werken, elk die je vaardigheden tot het uiterste zal testen, een reeks wapens – essentieel voor elke anti-zwaartekrachtrijder – en meerdere schoonheids- en geuropties, en het is goed om PACER een thuis te vinden bij de top van de raceboom, ongeacht of je er de voorkeur aan geeft om als solo-piloot de baan op te gaan, of samen met anderen in multiplayer-modi.

READ  Black Friday GameStop-deals 2020 - Switch, PS4 en Xbox One

Onze volledige PACER-recensie op Xbox One komt zeer binnenkort om te bevestigen wat je moet weten, maar in de tussentijd nodigen we je zeker uit om te overwegen om het te kopen in je favoriete digitale winkel. Of dat Xbox-winkel Voor Xbox One en Xbox Series X | S, PlayStation 4-shows of pc is aan jou. Dit klinkt absoluut als een spel dat enorm zal worden verbeterd voor snelheid, en dat een schokkerige audiotrack zou moeten hebben om het te begeleiden.

Laat ons weten wat je van PACER vindt en of de R8-games op het punt van een Anti-Gravity-racer zijn gekomen door in de comments te posten. We willen graag uw mening weten.

Game beschrijving:

Met diepte van simulatie, opwinding en gevechten tussen arcadelopers, biedt PACER® een ware test van de vaardigheid, reactie en strategie van spelers. Kies uit 4 snelheidsklassen van 400 km / u tot 1000 km / u en neem vervolgens deel aan de campagne of race voor één speler in 8 verschillende spelmodi. Maak je klaar om je tegenstanders te verslaan op 14 unieke en uitdagende banen met verwisselbare varianten (nacht, achteruit, achteruit). Verkrijg de besturing voor 5 verschillende vaartuigen en 11 wapens, elk met zijn eigen unieke kenmerken. Met de garage kun je je uiterlijk volledig aanpassen en verschillende prestatieparameters en wapens aanpassen. Online multiplayer ondersteunt maximaal 10 spelers, 7 spelmodi, Matchmaking, Wereldwijde scoreborden, Spectator-modus en VOIP. Maak een afspeellijst van meer dan 80 nummers, met originele nummers van CoLD SToRAGE en een uitgebreide gelicentieerde bibliotheek van geselecteerde artiesten.

Written By
More from Vanessa Hale

‘Hitman 3’-servers werken niet? Problemen met Xbox, PlayStation en pc

Huurmoordenaar 3 Krediet: IO Interactive Gisteren heb ik eindelijk het Hitman 2...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *