De kracht is sterk met de Logitech Millennium Falcon-gamingmuis

De kracht is sterk met de Logitech Millennium Falcon-gamingmuis

Logitech Het is geen onbekende op het gebied van Star Wars-randapparatuur, aangezien er eerder dit jaar een gamingheadset werd uitgebracht ter gelegenheid van de release van het geheel nieuwe seizoen van The Mandalorian. Nu is echter de originele trilogie vertegenwoordigd, met een remake uitgebracht G502 Gamingmuis ter ere van de 40e verjaardag van Return of the Jedi.

Star Wars en pc-gaming gaan hand in hand, enkele van de beste Star Wars-games zijn afkomstig van het platform en nu kun je ook op je pc je liefde voor de franchise laten zien. Logitech heeft zojuist de lancering aangekondigd van zijn nieuwe draadloze gamingmuis, de G502

Kortom, de G502 X Plus Millennium Falcon Edition-gamingmuis is slechts een G502 Het beschikt over dezelfde resolutie van 100-25.600 DPI, een maximale snelheid van 400 IPS en 13 programmeerbare bedieningselementen. Logitech heeft echter veel moeite gedaan om deze toevoeging aan de G502-serie uw aandacht waard te maken, evenals de integratie van de eerste lichtgewicht hybride optisch-mechanische schakelaars. De combinatie van optische en mechanische schakelaars betekent dat u kunt rekenen op de snelheid en nauwkeurigheid die het gebruik van optische muizen oplevert, samen met de bevredigende tactiele feedback die bij een mechanische muis hoort.

Om de G502 te maken Aan de onderkant van de muis is het rode Rebellion-logo mooi verborgen boven de Hero 25K-sensor, waardoor de muis submicronnauwkeurigheid, anti-aliasing, filtering en acceleratie kan bereiken.

Zoals bij elke high-end gamingmuis maakt ook deze gebruik van RGB-lichteffecten. Door de Logitech G Hub-software te downloaden, kun je kiezen tussen 8-LED-luistereffecten en aangepaste animaties, die er geweldig uit zullen zien op je gloednieuwe Star Wars-muismat. Om de 40e verjaardag van The Return of the Jedi te vieren, kun je ook Return of the Jedi Collection XL-gaming-muismatten toevoegen aan je pc-installatie, en er zijn twee versies om uit te kiezen. Of het nu de Battle of Endor-muismat of de Darth Vader-editie is, beide zullen er goed uitzien naast de G502

De G502 Winkelpui, voor $ 219,99. Als de kracht in jou sterk is, kun je ook de G840 The Return of the Jedi Collection XL Gaming-muismat kopen voor $ 59,99 extra per stuk. Hoewel het toevoegen van deze geweldige accessoires met Star Wars-thema aan je pc-opstelling je misschien jaloers maakt op je vrienden, kunnen we niet bevestigen dat een van deze accessoires je installatie in staat zal stellen een Kessel Run in minder dan 12 parsecs uit te voeren.

READ  In deze volledig vernietigbare RTS word je geconfronteerd met een vloedgolf aan robotvijanden

Als de G502 Bekijk ook de beste gamingtoetsenborden, als de kracht niet zo sterk is met je huidige apparaat.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *