Nintendo Switch 2 wordt in september 2024 gelanceerd met twee SKU’s vanaf $ 400

Nintendo Switch 2 wordt in september 2024 gelanceerd met twee SKU’s vanaf $ 400

door
Willem D’Angelo
4 uur geleden geplaatst / 1.129 keer bekeken

Er waren er meerdere Geruchten van de Nintendo Switch 2 in de afgelopen maanden, en er is bevestigd dat Bobby Kotick, CEO van Activision Blizzard, en andere bedrijfsleiders in december 2022 een ontmoeting hadden met Nintendo-managers om te bespreken De volgende generatie schakelen.

SoldierDelta heeft screenshots verstrekt van Wccftech Er wordt beweerd dat Nintendo een release op 24 september 2024 voor de Switch-opvolger heeft nagestreefd. En daar ook Mogelijkheid Voor een console-release begin november 2024. Het is een interne naam voor NG, maar de definitieve naam is onbekend.

De leaker beweert dat Nintendo twee SKU’s voor de Nintendo Switch 2 zal lanceren, met een digitaal model voor $ 400 en een standaardmodel voor $ 449.

Dit moet met een korreltje zout worden genomen totdat Nintendo details onthult over de opvolger van de Switch.


Levenslange gamer en liefhebber, Willem D’Angelo Hij maakte voor het eerst kennis met VGChartz in 2007. Na jarenlang de site te hebben ondersteund, werd hij in 2010 aangenomen als junior analist, werkte hij zich op tot hoofdanalist in 2012 en nam hij in 2017 de hardwareschattingen over. Hij heeft zijn betrokkenheid uitgebreid. in de gaminggemeenschap door zelf inhoud te produceren Youtube kanaal En Twitch-kanaal. U kunt contact opnemen met de auteur Op Twitter @TrunksWD.

Meer artikelen

READ  Outcast krijgt eindelijk een goed vervolg

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *