De krachtige tool voor het aanpassen van telefoons van Samsung bevat vroege Android 12-functies

Toen Samsung de 2021-update voor zijn verschillende Good Lock-modules uitrolde, was de Task Changer vreemd genoeg afwezig. Het was onduidelijk of Samsung nog bezig was om het compatibel te maken met One UI 3, of dat het het apparaat volledig had verlaten. Gelukkig blijkt de modus de vorige te zijn en is Task Changer nu terug met gloednieuwe functies, maar het is niet waar je zou verwachten.

Links / midden: Taakwisselaar instellingen, Rechtsaf: Aangepast modern menu

Task Changer is geïntegreerd in Home Up, dus dit is nu waar u moet zoeken om aan de slag te gaan. Zodra je Home Up hebt geopend, bekijk je het menu Taakwisselaar onderaan. Task Changer heeft een aantal nieuwe functies in deze update gekregen, maar verloor andere tijdens het proces.

Er zijn momenteel niet veel functies beschikbaar. In One UI 2 waren er bijna een dozijn verschillende configuraties om uit te kiezen, maar nu zijn er nog maar drie: List, Grid en Stack. De besturingselementen voor onscherpte zijn ook verdwenen en de miniatuurmodus is ook verwijderd. Gelukkig is mijn favoriete functie, “App Center momenteel actief”, er nog steeds. Als dit is ingeschakeld, wordt de overzichtslijst niet automatisch naar de volgende actieve app gescrold.

De nieuwe opties lenen een functie die we zojuist hebben gekregen in de preview van de Android 12-ontwikkelaar: “Onderste gebaren op volledig scherm toestaan” doet precies wat de lange naam doet vermoeden. Als u zich in de modus Volledig scherm bevindt, kunt u het Home- of Overzicht-gebaar zelfs gebruiken als de navigatiebalk is verborgen, zoals Android 12. In tegenstelling tot het voorbeeld voor de ontwikkelaar, werkt dit nog niet voor de teruggebaren. “Gebaren toestaan ​​in het betalingsgebied van het startscherm” doet hetzelfde voor het startscherm als Samsung Pay is ingeschakeld. Ten slotte kunt u de thuisgevoeligheid en het overzicht aanpassen zoals u al doet met het teruggebaar.

READ  Als je denkt dat Fall Guys een perfect mobiel spel zou zijn, heeft China nieuws voor je

Op het startscherm werkt de optie om een ​​back-up te maken van uw startschermvoorkeuren en deze te herstellen. Toen het apparaat voor het eerst de One UI 3-update kreeg, was het menu voor die functie aanwezig, maar kon het niet worden geopend. Alles werkt nu, waardoor u uw startscherm gemakkelijk met andere apparaten kunt delen.

links: One UI Home-instellingen, Midden / rechts: Map netwerkopties

Samsung’s Launcher heeft deze week een verrassende update gekregen, met aangepaste maproostergroottes. Naast de standaard optie voor vierwielaandrijving is er nu een configuratie van 3 × 4. Het is een kleine verandering die de meeste mensen waarschijnlijk met rust zullen laten, maar het is fijn om wat meer aanpassingen in de stock launcher te hebben.

Home Up en One UI Home-updates zijn nu beschikbaar in de Galaxy Store, maar als je ze niet ziet, hebben we je gedekt in APK Mirror: StartpaginaEn de Eén startpagina van de gebruikersinterface

Written By
More from Eda Greene

OnePlus 6 en OnePlus 6T ontvangen stabiele Android 11 met OxygenOS 11-update

Het is eindelijk tijd voor gebruikers van OnePlus 6 en OnePlus 6T...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *