De langverwachte game League of Legends: Wild Rift nu beschikbaar

De populaire pc-game League of Legends is nu ook op je Android-telefoon te spelen. Wild Rift is een aangepaste versie van het spel aangepast voor touchscreens. veel kenmerken van het originele spel blijven behouden.

League of legends Wild Rift

Begin dit jaar schreven we over de top 5 van meest veelbelovende games voor Andorid die nog moeten komen. Een daarvan, de mobiele versie van de populaire pc-game League of Legends, is nu beschikbaar. De gratis game bevat League of Legends: WildRift en ontwikkelaar Riot Games probeert zoveel mogelijk functies van zijn populaire game te behouden, terwijl de interface wordt aangepast aan de telefoonschermen.

League of Legends werd uitgebracht in 2009, maar door de jaren heen heeft deze game een groot spelersbestand weten te behouden. League of Legends is een strategiespel waarbij spelers kunnen kiezen uit een reeks ‘Champions’, die elk unieke krachten hebben. Je speelt in een team van 5 kampioenen tegen het andere team en je moet de basis van je tegenstanders vernietigen.

Niet betalen om te winnen

Als je meer games hebt gespeeld, kun je nieuwe kampioenen ontgrendelen. Alle Champions kunnen in-game worden ontgrendeld zonder microtransacties en Wild Rift heeft ook geen microtransacties die je toegang geven tot extra krachten of een langere speeltijd. Riot Games wil echt een statement maken met betrekking tot andere game-ontwikkelaars die wel degelijk zogenaamde pay-to-win microtransacties in hun games opnemen.

League of Legends: Wild Rift is nu beschikbaar om te spelen als je het downloadt uit de Play Store. Heb je ooit League of Legends gespeeld en ga je nu ook aan de slag met de mobiele versie? Misschien is dit je eerste uitstapje naar League of Legends? Laat het ons weten in de comments onderaan dit artikel.

Written By
More from Aubrey Mason

Microsoft Flight Simulator is een indrukwekkende oefening voor Xbox Series X.

Niets duwde mijn computer verder dan Microsoft Flight Simulator. Dit klinkt misschien...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *