Ontvang gratis demo’s en de beste games van 2020 goedkoop in de uitverkoop van Steam’s Game Awards

De Game Awards 2020 zijn er bijna, en daarmee een viering van zowel de beste games van het jaar als veelbelovende titels voor de toekomst. Steam is opnieuw een partnerschap aangegaan met de awardshow van Geoff Keighley om opmerkelijke kortingen te bieden op enkele van de grootste games van het jaar, en gratis demo’s te bieden voor een groot aantal aankomende indietitels.

Veel van Genomineerden voor The Game Awards 2020 zijn in de uitverkoop, inclusief game van het jaar-selecties zoals Hades (20% korting) en Doom Eternal (67% korting). Als multiplayer-spellen zijn jouw ding, je kunt Fall Guys (20% korting) of Among Us (20% korting) krijgen. Meer in strategie spellen? Je kunt ook Crusader Kings III (20% korting) of Desperados III (40% korting) krijgen.

De volledige verkooppagina belicht ook winnaars van voorgaande jaren – alles van Disco Elysium tot The Witcher 3. Als je wat gratis dingen wilt, kun je ook genieten van een selectie van demo’s voor indie spellen variĆ«rend van Little Nightmares II tot Echo Generation. Deze demo’s zijn slechts een beperkte tijd beschikbaar, dus als je ze wilt spelen, moet je opschieten.

Zowel de uitverkoop als de demo’s zijn beschikbaar tot 14 december. Natuurlijk komt de releasedatum van Cyberpunk 2077 een beetje laat voor overweging in de Game Awards van dit jaar of een plaats in deze uitverkoop, dus als je dat wilt Koop het nieuwste van CD Projekt, je kunt dit hier doen via de Humble Store.

De Game Awards 2020 gaan op donderdag 10 december om 15.30 uur PST / 18.30 uur EST / 23.30 uur GMT.

READ  Deze Call of Duty: Black Ops - Cold War Zombies-modus is een jaar exclusief voor PlayStation

Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *