De limited edition Shovel Knight Switch Joy-Con is onthuld en pre-orders zijn nu beschikbaar

De limited edition Shovel Knight Switch Joy-Con is onthuld en pre-orders zijn nu beschikbaar

Als je een fan bent van Shovel Knight, wil je misschien eens kijken naar de nieuwste officieel gelicentieerde limited edition-controllers van 'CptnAlex Designs'.

Er zijn twee sets beschikbaar. Beide zijn beschikbaar voor pre-order $ 165,00 Tot en met 29 februari 2024. Er zijn elk 1.000 sets van deze consoles, en pre-orders worden in het tweede of derde kwartaal van dit jaar verzonden. Het wordt ook geleverd met een exclusieve emaille pin en enkele andere items.

Shovel Knight en King Knight Joy-Con

Of je nu het Shovel Blade of de Pleasure Kit gebruikt, je bent een ridder die de beste uitrusting waardig is die er is! Deze Joy-Con-set heeft een unieke Shovel Knight-stijl, met Shovel Knight en King Knight klaar voor de strijd op de rug.

Deze officieel gelicentieerde Shovel Knight Joy-con is een game in beperkte oplage en maakt deel uit van onze premiumcollectie Verzameling van handtekeningen. Als onderdeel van onze Verzameling van handtekeningen, het wordt geleverd met een aantal spannende extra's! Elke set consoles wordt geleverd met een roestvrijstalen authenticiteitskaart waarin uw consolenummer binnen de serie is gegraveerd. Bevat ook een exclusieve harde emaille pin en een premium verzameldoos!

Dit zijn geen gemiddelde controllers, maar je bent ook geen gemiddelde ridder!

Plague Knight en Spectre Knight Joy-Con

Of je nu het Shovel Blade of de Pleasure Kit gebruikt, je bent een ridder die de beste uitrusting waardig is die er is! Deze Joy-Con-set heeft een unieke Shovel Knight-stijl, met Plague Knight en Spectre Knight klaar voor de strijd op de rug.

Als je beide sets controllers bestelt, ontvang je ook een “super limited” Fish Head Shovel Knight emaille pin. Cptn Alex Designs biedt ook een gigantische emaille pin aan, met pre-orders nu voor $ 25,00.

Een mens, een vis of iets anders? Niemand weet echt wat er achter dit masker schuilgaat schep ridder – Maar het is bekend dat er in het hele dorp een mysterieuze ridder verschijnt die een schopblad met een vissenkop draagt. En nu zijn ze een emaille pin!


Heeft iemand interesse in deze Joy-Cons? Vertel het ons in de reacties.

READ  Hoe de nieuwe Gmail-pakkettracering op Android en iOS in te schakelen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *