Steam's coolste subreddit-actiespel is net 10 jaar geworden en is in de uitverkoop

Steam's coolste subreddit-actiespel is net 10 jaar geworden en is in de uitverkoop

Zelfs na tien jaar op Steam, Metalen hijsapparatuur Het is het meest belachelijke casual spel dat ik ooit heb gespeeld. Hoewel het de thema's en het karakter van Hideo Kojima's overkoepelende saga weergeeft, komen de gameplay en de muziek uit een compleet andere realiteit. Dus als je het nog niet eerder hebt gespeeld, of de pc-poort wilt uitproberen, dan is het nu in de uitverkoop.

Dit alles komt van iemand die niet zo van actiegames houdt, maar Metal Gear Rising is geweldig. Je krijgt niet alleen enkele van de beste baasgevechten in videogames, gescoord met geweldige muziek, maar het tempo en de upgrades zijn ook geweldig.

Het lijkt tegenwoordig misschien minder indrukwekkend, maar de precieze snij- en slow-motion-mechanica van Rising zijn nog steeds iets moois. Je hebt volledige controle over de hoek van je snelle plakjes, waardoor je vijanden in zoveel stukken kunt snijden als je wilt voordat je ze op de grond ziet vallen. Snijd een been af ​​om te voorkomen dat een soldaat ontsnapt, verwijder mechanische wapens om zijn gevechtsvaardigheden te verzwakken, of richt je op specifieke delen van bazen. Het is er allemaal.

Als je je zorgen maakt over het feit dat Metal Gear Rising niet de Kojima-stijl heeft waar de serie bekend om staat, was de ontwikkeling ervan aanvankelijk onder zijn supervisie voordat hij overstapte naar PlatinumGames, dat erin slaagde een scherp concept te bereiken dat Konami niet kon bereiken. T. Het werkt niet helemaal.

Hoewel het in 2013 op consoles werd uitgebracht, was het tienjarig jubileum van de pc-release eerder deze maand. Ondanks zijn leeftijd voelt Metal Gear Rising alsof het zijn gevoel niet heeft verloren. Het is nog steeds net zo maf, grappig en opwindend om te spelen als in 2014.

READ  De best verkochte en meest gespeelde Steam-games van 2021

Metal Gear Rising is een Metal Gear Rising-spel Te koop Er is 40% korting tot maandag 29 januari, dus verwacht $ 17,99 / £ 11,99 te betalen. Hij is elke cent waard.

Als je wilt ontdekken wat Metal Gear zo goed doet naast een aantal vergelijkbare games, hebben we al de beste stealth- en vechtgames verzameld om je ook te vermaken.

U kunt ons ook volgen op Google Nieuws voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of de PCGN Deals Tracker gebruiken om aanbiedingen te krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *