De maker van Stardew Valley viert zijn grote mijlpaal op sociale media met een nieuwe blik op zijn nieuwe game

De maker van Stardew Valley viert zijn grote mijlpaal op sociale media met een nieuwe blik op zijn nieuwe game
Afbeelding: bezorgd

de Stardew-vallei Schepper Eric ‘ConcernedApe’ Barone vierde een miljoen volgers op sociale media door vier nieuwe screenshots van zijn aankomende game te delen Gejaagde chocolatier.

Hoewel het momenteel slechts “100%” beschikbaar is voor pc, zegt ConcernedApe in een FAQ op de officiële website van het spel dat het “de intentie heeft om het ook naar andere grote platforms te brengen.” Hieronder staan ​​de vier nieuwe screenshots die een aantal coole binnenlocaties, de fontein en buitenlocaties laten zien. Je kunt het personage ook met een pijl en boog zien schieten in dezelfde schermafbeelding.

The Haunted Chocolatier werd in 2021 aan de wereld onthuld. Het wordt beschreven als een simulatie-RPG en laat je spelen als een chocolatier die in een spookkasteel woont. Het wordt ook wel omschreven als een ‘andere stadsspel’ waarbij je naar een nieuwe stad verhuist om een ​​nieuwe levensstijl te leiden. Er zijn ook actie-RPG-elementen.

“Om te kunnen gedijen in je nieuwe rol, moet je zeldzame ingrediënten verzamelen, heerlijke chocolade maken en deze verkopen in de chocoladewinkel.”

“Je leert de stadsmensen kennen, bereikt je doelen en boekt op veel manieren vooruitgang. Dit is allemaal vergelijkbaar met Stardew Valley. De kerngameplay en thema’s zijn echter compleet anders. Haunted Chocolatier is meer een actie-RPG vergeleken met Stardew Valley.De boerderij is het middelpunt van uw inspanningen, aangezien het een chocoladewinkel is.

ConcernedApe werkt ook aan versie 1.6 van Stardew Valley. Vorige week deelde hij nog een voorproefje, waarmee hij aangaf dat het nog steeds een work in progress is:

READ  REV Major 2023 vroege resultaten met Ulsan, CBM, Book, Rangchu, Ao, Chikurin, Daru, Kkokkoma, Shadow20z, MadKOF, Churara, Qasim Meer, Chanel en meer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *