Is Assassin’s Creed Mirage beschikbaar op Xbox Game Pass?

Is Assassin’s Creed Mirage beschikbaar op Xbox Game Pass?

Dat Assassin’s Creed Mirage Het debuut van Xbox Game Pass zal veel waarde toevoegen aan de service van Microsoft. Het is immers een nieuw avontuur in de bekende serie dat ons terugbrengt naar de klassieke formule. Sommige Ubisoft-titels zoals Assassin’s Creed Odyssey En Assassin’s Creed-oorsprong Daarom beschikbaar op de service Luchtspiegeling Het zou een groot compliment zijn. Dit is wat we over hem weten Assassin’s Creed Mirage Op Xbox Game Pass.

Afbeelding via Ubisoft

Kan je spelen? Assassin’s Creed Mirage Dag één op Xbox Game Pass?

Helaas, als je van plan bent om te spelen Assassin’s Creed Mirage In Game Pass kun je vanaf dag één het beste ‘Requiescat in speed’ zeggen tegen je verwachtingen. De game zal niet beschikbaar zijn op de service van Microsoft en je zult deze in plaats daarvan moeten kopen.

Gelukkig, Assassin’s Creed Mirage Het kost slechts $ 49,99 voor de standaardversie. Er zijn ook extra speciale edities die u kunt overwegen, als u zin ​​heeft om groots uit te pakken Doctrinaire moordenaar een fan. Houd er rekening mee dat er geen multiplayer- of coöperatieve modi zijn. Het is gewoon de campagne

U kunt zich ook abonneren Uplay+ Het kost $ 14,99 per maand en geeft je toegang tot Assassin’s Creed Mirage Op 5 oktober.

Dit soort games op Xbox Game Pass

Als je geen geld wilt uitgeven voor de game, maar toch een vergelijkbare ervaring op Xbox Game Pass wilt, zijn er een paar opties voor je beschikbaar.

de Beledigd Met de serie kun je creatief zijn in de manier waarop je je vijanden vermoordt. Je hebt verschillende spreuken en vaardigheden waar je van kunt profiteren. Je kunt een dier of een mens bezitten om een ​​eerder geblokkeerd gebouw binnen te gaan, of je kunt je tegenstanders met een windvlaag van een klif gooien. De game is misschien een first-person shooter, maar de serie geeft je veel creativiteit bij het doden.

READ  Een terugblik op de games en hun meest memorabele momenten

Er is ook wat eraan voorafgaat Doctrinaire moordenaar spellen uit de serie, Episch En Oorsprong. Ze volgen de open-wereldroute, maar je kunt in deze titels nog steeds precisiemoorden uitvoeren. Ze hebben veel inhoud waarmee je deze spellen maandenlang kunt spelen.

Chris Benwell

Chris is een freelanceschrijver voor verschillende verkooppunten, waaronder Destructoid! Hij houdt van verhalende games zoals Kingdom Hearts, Life is Strange en Beyond Good & Evil. Hij speelt echter graag Fortnite en Super Smash Bros. Ultiem van tijd tot tijd.

Meer verhalen van Chris Benwell

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *