De maker van Stardew Valley zal zijn nieuwe game pas uitbrengen als hij “persoonlijk tevreden is dat het erg leuk en boeiend is”

Stardu-vallei De maker van de game, Eric “ConcernedApe” Barone, onthulde vorige week zijn nieuwe game, The achtervolgde chocolade.

Hoewel de pc-versie het enige systeem is dat “100% zeker” is, heeft het dat nog steeds “Alle bedoelingen” om het naar andere grote platforms te brengen Bovendien. Dus wanneer verwachten we deze nieuwe titel te lanceren? Blijkbaar, als het klaar is.

in een Nieuwe blogpost op de officiĆ«le website van de gameBarron legde uit dat hij niet zou rusten of het spel zou uitbrengen voordat hij “persoonlijk tevreden” was dat het “best leuk en meeslepend” was. En als dit niet wordt bereikt, zal hij het niet vrijgeven – gelukkig heeft hij er alle vertrouwen in dat hij het project zal uitvoeren.

“Waar het op neerkomt, is dat ik niet zal rusten of deze game zal uitbrengen totdat ik persoonlijk tevreden ben dat het erg leuk en boeiend is, in elk aspect. Als het nooit aankomt, zal ik het nooit uitbrengen. Maar maak je geen zorgen, Ik heb er 100% vertrouwen in dat ik het ga halen. Alles ligt tot nu toe op schema, ik heb een compleet beeld van het spel in mijn hoofd, en het is gewoon een kwestie van “het aanscherpen”, wat ik elke dag doe! Bedankt voor dit allemaal lezen.”

Zoals opgemerkt, is het gewoon een kwestie van “het afmaken”, aangezien er geen grote deadlines lijken te zijn om te halen, zoals je zou kunnen zien bij een grote ontwikkelaar of uitgever. Dit draait allemaal om ervoor te zorgen dat de spookachtige chocolademaker de beste ervaring is die fans kunnen hebben. Hoewel dit de norm zou moeten zijn, is het geruststellend om te horen na het zien van enkele van de versnelde versies in de afgelopen jaren, die bij de lancering in een kapotte staat verkeerden.

Ben je blij om te wachten tot Baron persoonlijk tevreden is met de staat van het spel? Laat je opmerking beneden achter.

READ  De nieuwe James Bond is een game van Hitman-ontwikkelaar IO
Written By
More from Aubrey Mason
Unlock3: What Will Reopen, What Stays Shut
Scholen, hogescholen en coachingsinstellingen blijven gesloten tot 31 augustus. New Delhi: De...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *