QA-test voor dans- en fitnessgames klinkt niet leuk

Screenshot van Dance Central VR met een meisje dat danst op een soort muziek.

Wie heeft het hebben van een bestand helemaal gemist VR .Centrale dans?
schermafbeelding: Harmonix

QA-testen doen op traditionele videogames kan ontmoedigend zijn, omdat je uren achter het scherm moet zitten, dezelfde reeksen moet uitvoeren terwijl je let op bugs en glitches. Maar weet je wat er veel erger uitziet? Voer QA-tests uit voor fysiek veeleisende games, zoals: gewoon dansenEn middelste dansEn rockband, of RingFit. de rand nieuw Een uitgebreid artikel gepubliceerd over fysieke gaming-testenEn ziet eruit als nachtmerries.

terug voor mij Hij was verlamd vanaf de onderkant van de borstIk was echt dol op de fysieke games. ik ging uit rockband Gitaar regelmatig, rock squats met groovende op favoriete deuntjes. Voordat de Kinect de vuilcontainer in ging, zou ik hem hebben gebracht middelste dans Voor Xbox 360 op een regelmatige basis en dans alsof niemand keek (omdat ze dat niet waren). Het beste aan het spelen van die fysieke spellen, naast het doen van de broodnodige oefeningen, is dat je kunt stoppen wanneer je maar wilt.

Wanneer fysieke gaming testen jouw taak is, zijn de dingen een beetje anders. Je kunt natuurlijk stoppen en pauzeren, maar uiteindelijk moet je terugkomen en weer terugkomen. Ontwikkelingsstudio’s bieden douches wanneer ze kunnen, maar soms kunnen ze dat niet, en dingen kunnen echt rijpen.

Praten met de randKaelen Sandel Grotten van Jeruzalem Een ontwikkelaar en voormalig tester voor kwaliteitsborging bij Harmonix herinnert zich hoe het team dat haar project leidde, testers aanmoedigde om regelmatig te douchen om te voorkomen dat dingen op kantoor te geurig zouden worden. Het doucheplan werkte, op één ongelukkige dag na. “Eens raakte het HVAC-systeem een ​​beetje in een crisis en het stonk zo erg dat we allemaal vertrokken en naar Flour Bakery gingen. Het was een leuke dag behalve de slechte geur.”

Promotionele afbeelding van EA's Sports Active 2, waar een man voor een tv rent waarop een rennende man te zien is.

Bereid de Kinect voor in een zuiver wit vacuüm voor de beste resultaten.
afbeelding: ze

Stel je nu voor dat je een fitnessgame moet testen onder het toeziend oog van Microsoft’s beruchte Kinect-apparaten. Een van de testers die erom vroegen de rand Wijs ze aan terwijl Cale de ups en downs van de test bespreekt EA Sports Active 2 Voor de geheel nieuwe Kinect-camera. Ze hadden geen idee. Er is geen manier om te weten of het probleem bij het spel of de camera ligt. Ze hadden een ingenieur, maar hij was tegelijkertijd hardware aan het leren. De speciale sensorruimtes van de Kinect moesten worden afgezet. Mensen moesten voorzichtig rondlopen om niet betrapt te worden door de camera. Ze moesten oppassen met wat ze droegen, omdat de Kinect moeite had met het registreren van donkere kleuren.

Kyle herinnert zich ook de problemen met het airconditioningsysteem van het gebouw. Omdat de Kinect infrarood gebruikt, testers die onder de ventilatieopeningen van de airconditioning in Vancouver staan, wordt de BC-studio vaak onzichtbaar gemaakt voor de sensor. Ze moesten de ventilatieopeningen blokkeren bij 80 graden weer om hun werk te kunnen doen.

de rand Het artikel is uitstekend te lezenvol grappige en soms hilarische anekdotes van QA-testers in de frontlinie van rockbandEn RingFit, en meer. Ik laat je achter met mijn favoriete verhaal over een anonieme EA-tester wiens team een ​​nieuwe manier bedacht om de limieten voor weinig licht van de Kinect-sensor te testen.

“Voor velen van ons, rond 5 uur ‘s ochtends, wanneer onze laatste twee hersencellen besluiten dat ze genoeg hebben gehad, begint de echte creativiteit”, zei de bron. de rand. “Om ervoor te zorgen dat de game de bewegingen van de gebruiker in een omgeving met weinig licht vastlegt, hebben sommigen van ons uiteindelijk een combinatie van cabinewanden en dekens gebruikt om tunnels te bouwen die we konden aanpassen om meer of minder licht binnen te laten om erachter te komen hoe de game moet worden gespeeld. Het is de enige keer in mijn leven dat ik betaald word om forten te bouwen”, antwoordde hij. Inclusief “.

READ  "Xbox Series X halveert laadtijden van games volgens vroege tests" | NU
Written By
More from Aubrey Mason

Skate 4 komt naar pc

De Skate-franchise komt officieel naar pc. De volgende game in de Electronic...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *