De Mario Kart-rijvideo van Super Nintendo World is alsof je erbij bent

Sinds Super Nintendo World op 4 februari in Universal Studios Japan is geopend, hebben bezoekers overal op internet video’s en foto’s van attracties geplaatst. Hoewel de palen die nog in hun speeksel zitten, volledig gesloten hebben gelaten, laten de nieuwe keuzes van het themapark mensen het op zijn minst van veraf waarderen. Nu hebben we een complete kijk op Mario Kart’s nieuwe reis, Mario Kart: Cuba’s Challenge, van Universal Park News vandaag.

De attractie maakt gebruik van augmented reality, dus elke bezoeker krijgt een op Mario ge├»nspireerde hoofdtelefoon om het spel tijdens het rijden te spelen. De tour geeft gasten de mogelijkheid om te genieten van een first-person uitzicht op een verscheidenheid aan klassieke banen, zoals Mario Kart Circuit en Rainbow Road. Terwijl mensen van spoor naar spoor gaan, vuurt iedereen AR’s af op Bowser en zijn volgelingen om punten te verzamelen.

De wachtruimte is ook charmant. De lijn loopt door een typisch Bowser Castle gevuld met allerlei leuke rekwisieten. Er is een gigantische troon – zogenaamd Bowser – met een ingelijste foto van prinses Peach erop, en een zak met prijzen met alle Mario Cup-trofee├źn. Deze case heeft ook een nieuwe beker, waarin het Universal Pictures-logo in de Mario Cup is verwerkt.

Over het algemeen voelt de reis geweldig – en in de tussentijd kan ik niet anders dan dromen om ooit in zijn volle glorie te ervaren.

READ  Best Buy Labor Day-verkoop in 2020
Written By
More from Lesley Curry
Tales of Arise Game’s Trailers Preview Jagen, Kamperen & Koken – Nieuws
De game wordt gelanceerd op 10 september in het westen, 9 september...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *