Deze laptop met zeven schermen heeft een accuduur van 60 minuten

Velen van jullie zouden niet aarzelen om de beste gamingmonitor of drie te hebben voor de ultieme pc-game-ervaring, maar hoeveel zijn dat wel heel Te veel op een gaming-laptop? Het aantal zou meer dan zeven moeten zijn, volgens Expanscape, die zojuist de meeste schermen die we hebben gezien, heeft verpakt in een laptop met een geldig prototype en die daadwerkelijk te koop is.

De Expanscape Aurora 7 Het ziet er misschien niet uit als een bloem, maar het gedijt absoluut als een bloem, met drie 17,3-inch schermen die zich achter het primaire scherm ontvouwen, elk in staat om een ​​resolutie van 4K te leveren. Van daaruit verschijnen nog twee zeven-inch schermen met een resolutie van 1920 x 1200, met een derde scherm ingebakken in het chassis onder het toetsenbord. Met slechts 60 Hz is het echter onwaarschijnlijk dat we binnenkort onze lijst met de beste gaming-laptops zullen maken.

Er zijn zelfs twee batterijen nodig om het ding van stroom te voorzien; Een met maar liefst 148Wh voor een schat aan schermen, en de andere met een 82Wh voor de rest van het systeem. Het lijkt erop dat u de laptop niet erg lang offline gebruikt, hoewel de systeembatterij tussen 28 minuten en 1 uur meegaat, afhankelijk van de kloksnelheid van de processor.

Expanscape richt zich duidelijk op een heel specifiek publiek dat zich richt op productiviteit met de Aurora 7, zelfs als het een behoorlijk aanbod aan gaminghardware heeft onder zijn baksteenachtige buitenkant. Aangezien de laptop nog in ontwikkeling is en momenteel bij de release wordt besteld, kunnen de specificaties variëren afhankelijk van waarvoor u bereid bent te betalen.

READ  Tencent wil je survivalgame-ervaring veranderen met Undawn

De laptop wordt minimaal aangedreven door Intel i9 9900K die kan worden ingesteld tussen 2 GHz en 4 GHz, Nvidia GTX 1060, 64 GB DDR4 RAM, 4,5 TB opslagruimte verdeeld over twee NVMe SSD’s en een 2,5 ” harde koffer en 2,5 ” harde schijf. Dit is een configuratie die ongeveer een uur meegaat zonder te binden, tenzij u de batterij vervangt door een grotere.

Als je echter iets nieuws wilt, is Expanscape klaar om tot 128 GB RAM, 8 TB opslagruimte op te slaan en te kiezen tussen de AMD 3950x, Intel i9 10900K en Nvidia RTX 2070.

Er is geen algemene adviesprijs voor deze prototypes, maar als je er een wilt, moet je contact opnemen met de mensen van Expanscape en een contract tekenen. We weten niet welke leeftijdsgenoten meer onder de indruk zouden zijn als je de Aurora 7 in je tas zou hebben: het feit dat je hem erin hebt kunnen passen, de zeven flitsende schermen of de grootte van je armen nadat je aan dit gigantische apparaat van 12 kg hebt getrokken in de omgeving van.

Written By
More from Max Mcgee
Tattoo Punk brengt de cyberpunk-tatoeage naar Switch en pc
Het is Moederdag, maar als je niet de trekker over wilt halen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *