De methode van geaarde gemakkelijke prestaties onderzocht door obsidiaan

Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar een methode waarmee je alle 37 basisprestaties binnen vijf minuten kunt ontgrendelen.

Eerder deze maand werd ontdekt dat spelers alles kunnen ontgrendelen inherente prestatiesmet een totale waarde van 2.400 Gamerscore, in ongeveer vijf minuten gebruikt De wereld/opgeslagen bestand van een andere speler via in-game methoden. Nu heeft Obsidian lucht gekregen van mensen die het spel in een hoog tempo voltooien en de methode onderzoeken.

De voltooiingstechniek kan gedurende vijf minuten worden gecorrigeerd

Volgens de ondersteunings-e-mail van Obsidian “onderzoekt” de ontwikkelaar de voltooiingsmethode van vijf minuten. Op dit moment weet het team niet of en wanneer de “fix zal worden uitgerold” en op een later tijdstip zal meer informatie worden vrijgegeven. Een oude e-mail die we hebben gezien, vermeldt echter dat er een patch aankomt, dus we weten niet precies wat Obsidian van plan is te doen. Hoe dan ook, de obsidiaan weegt zwaar op de methode en kan binnenkort worden verwijderd.

Zodra we meer over deze kwestie horen van Obsidian, houden we je zeker op de hoogte.

Als je een Xbox Game Pass-abonnee bent en op zoek bent naar een aantal eenvoudige aanvullingen, ga dan naar Game Pass-prestaties zijn eenvoudig Artikel.

Wat zijn jouw gedachten hierover? Laat het ons weten in de reacties.

READ  Xbox Insider lekt een nieuwe Halo-game voor Halo Infinite
Written By
More from Aubrey Mason
Microsoft Flight Simulator is een indrukwekkende oefening voor Xbox Series X.
Niets duwde mijn computer verder dan Microsoft Flight Simulator. Dit klinkt misschien...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *