De Michelingids Nederland 2022 wordt op 30 mei gepresenteerd

De bekendmaking van de Nederlandse Michelinsterren is twee maanden uitgesteld. Afspraakplek blijft DeLaMar Theater in Amsterdam

Het DeLaMar-theater was tot de nok toe gevuld met het neusje van de zalm van de Nederlandse gastronomie. Een exclusieve ontvangst met heerlijke amuses en hoogwaardige snacks. Geweldig diner met alles erop en eraan. Deze scènes willen we terugzien als de Michelinsterren bekend worden gemaakt. Dit is ook de reden waarom onze selectieshow 2022 is uitgesteld naar 30 mei.

De organisatie van fysieke bijeenkomsten is momenteel beperkt. Door de Michelinster Openbaring Nederland 2022 show met twee maanden uit te stellen, wil de MICHELIN Gids er alles aan doen om de sector te herenigen om het nieuwe jaar te vieren.

“Hoewel de afgelopen maanden bijzonder uitdagend waren voor de restaurantsector, zijn Nederlandse chef-koks doorgegaan met het leveren van een zeer hoge standaard van gastronomische ervaringen die goed worden ontvangen door onze inspecteurs. We willen dat deze toewijding, dit talent en het streven naar uitmuntendheid centraal staan ​​in de aankondiging van ons volgende menu, dat willen we vieren Daarin zijn we meer dan ooit betrokken bij de restaurateurs die de Nederlandse culinaire scene levend houden.” zei Gwendal Polnik, internationaal directeur van de Michelingids.

In afwachting van de onthullingen van Michelinsterren in Nederland 2022, nodigt de Michelingids alle fijnproevers uit om regelmatig terug te keren naar onze website guide.michelin.com. Sinds het najaar van 2021 onthullen onze Michelin-inspecteurs maandelijks drie nieuwkomers in de Nederlandse selectie.

Ten slotte zal de 2022-editie van de MICHELIN Nederland Gids exclusief online beschikbaar zijn, zodat foodies de nieuwste en meest actuele aanbevelingen hebben. De selectie is zowel te raadplegen op de website guide.michelin.com/nl/nl als op de nieuwe MICHELIN guide app, die gratis te downloaden is op iOS en Android.

READ  CBS verplaatsingstestomgeving

More from Madison Garrett
NASCAR 21 Ignition vanaf vandaag te spelen
Miami, Florida – 28 oktober 2021 – Motorsport Games Inc. (NASDAQ: MSGM)...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *