Download nu de nieuwe Ede Stad app

Andere tips voor de redacteur

EDE Ede Stad heeft een nieuwe app. Zo blijf je beter op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio Ede via je mobiele telefoon, iPad of tablet. De app is gratis te downloaden.

De nieuws-app heeft altijd hoog op het verlanglijstje van team Ede Stad gestaan. We willen de duizenden online lezers dagelijks iets extra’s bieden. Onze website blijft natuurlijk gewoon in de lucht, maar met de app tillen we de online leeservaring naar een hoger niveau”, legt hoofdredacteur Norbert Witges uit.

laatste nieuws Het hart van de nieuwe app vormt een stroom van actueel nieuws dat gedurende de dag door de redactie wordt gepubliceerd. Korte nieuwsberichten over branden en ongevallen en algemene persberichten die voor iedereen toegankelijk zijn. Premium-abonnees hebben toegang tot alle nieuwsberichten en interviews.”

digitale krant Een ander belangrijk onderdeel van de applicatie is de digitale krant, de weergave van de online hardcopy. Lezers kunnen de digitale krant nu zowel via de app als de website bekijken.

agenda Naast nieuws en achtergronden heeft de app ook een agenda die een overzicht geeft van evenementen en andere activiteiten in de omgeving. Lezers en organisaties kunnen Zelf agendapunten toevoegen Op de website Ede Stad.nl.

De nieuwe Ede Stad app is gratis te downloaden via Google apps of de App Winkel. Premium abonnees kunnen dan inloggen met hun gebruikersnaam en wachtwoord die ze ook gebruiken voor de website. Geïnteresseerde lezers die nog geen lid zijn van Ede Stad.nl Premium U kunt zich aanmelden voor een gratis proefperiode van een maand.

READ  Nieuw avontuur in Galicië (70)

Tips Witges is benieuwd naar de ervaringen van lezers. Wij ontvangen graag advies en feedback via [email protected] Dat gebruiken we om de app nog beter te maken.”

More from Madison Garrett
Wat is een bananenbal? Leer de regels van het spel Banana savanne
Voor een collegiaal zomercompetitieteam – dat onder de minderjarigen speelt – trekt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *