De Microsoft OneDrive-app krijgt een nieuw startscherm en meer

Nieuwe update klaar voor Microsoft OneDrive-app. Microsoft File Manager krijgt een nieuw startscherm en aanvullende verbeteringen.

OneDrive met verbeteringen

Microsoft heeft een aantal verbeteringen aangebracht in de OneDrive Android-app. Het zakelijke online cloudplatform krijgt een nieuwe startpagina. Dit laat de herinneringen bovenaan zien, bijvoorbeeld met foto’s die je die dag een paar jaar geleden van jezelf hebt gemaakt. Als u OneDrive gebruikt met een werk- of schoolaccount, worden er geen herinneringen weergegeven, maar hebt u wel snel toegang tot gedeelde mappen.

Hieronder is een ruimte voor recente bestanden, gevolgd door offline bestanden. Onderaan het scherm vind je een navigatiebalk met toegang tot bestanden, gedeelde bestanden, foto’s en je profiel.

Ook zijn er verschillende nieuwe functies toegevoegd aan de OneDrive-app. U kunt nu 8K-video’s afspelen vanuit de OneDrive-app. Hetzelfde geldt voor Samsung Motion Photos, die je nu direct kunt afspelen via de Microsoft-app. U hoeft het niet langer eerst naar uw apparaat te downloaden.

Microsoft OneDrive 6.23 wordt nu uitgerold via de Google Play Store. U kunt downloaden via onderstaande knop.

Microsoft OneDrive
Microsoft OneDrive
READ  One UI 2.5 rolt uit voor Samsung Galaxy S10 Lite en Note 10 (Plus)
More from Madison Garrett

De rode chocobo van Final Fantasy 14 keert terug en vermoordt iedereen

Final Fantasy 14 spelers hebben geen prettige herinneringen aan rode chocobo’s. Ze...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *