3 wedstrijden te winnen voor de Knicks vóór de all-star break

Seat Nicks tijdens verlies voor Nuggets

Het NBA-seizoen blijft zich een weg banen door de eerste helft van het schema – zelfs zonder een bubbel deze keer – en we zijn nu bijna twee weken verwijderd van een all-star break.

De Knicks (13-15) staan ​​prachtig op de zevende plaats in de Eastern Province, maar er zijn nog negen wedstrijden over voor het einde van de eerste helft.

Met de Detroit Pistons in de East-kelder, maar slechts 10,5 games achter op de eerste geplaatste Philadelphia 76ers, is elke game nu belangrijk voor bijna iedereen, vooral nu de spelronde nadert.

Hoewel de Knicks vanaf nu elke wedstrijd willen winnen, moeten ze zich gaan concentreren op enkele van de games die in de volgende fase moeten worden gewonnen.

Dit zijn de drie wedstrijden die de Knicks volgens hun schema moeten winnen:

Maandag 15 februari tegen de Atlanta Hawks

De volgende Knicks-wedstrijd is ongetwijfeld de belangrijkste wedstrijd die het team wint voordat de eerste helft van het seizoen eindigt. De Falcons staan ​​momenteel op nummer 10 in het oosten, maar ze zitten slechts één wedstrijd achter New York in de ranglijst.

Afgezien van het verlagen van de ranglijst van Atlanta, zou deze game een mogelijke preview kunnen zijn van wat er in het toernooi van deze zomer gaat komen. De Knicks hadden eerder dit seizoen de Hawks, 113-108, al verslagen, maar die wedstrijd omvatte een rally in het vierde kwartaal vanuit New York nadat ze het vierde kwartaal met vier waren ingegaan. Breng de jeugd Hij kreeg ook 31 punten en 14 assists.

Blessures beginnen zich ook op te stapelen op de Hawks en ze winnen een van de laatste zeven, dus het verliezen van de wedstrijd van maandag aan een uitgeput team zou de Knicks geen hoge verwachtingen geven als de twee teams elkaar zouden ontmoeten in een speelwedstrijd. En verder.

Wo 17 feb @ Orlando Magic

Net als The Hawks heeft Magic dit seizoen al een nederlaag geleden voor de Knicks. Het grijpen van zoveel mogelijk oosterse tegenstanders uit de Season Series zal hun hoop op kwalificatie zeker helpen.

Orlando is momenteel 12 in het Oosten en 2,5 wedstrijden achterin vanuit New York. De Knicks rijden vanaf zondag een winning streak van twee wedstrijden, en nog twee overwinningen tegen Hawks en Magic zouden hen terugbrengen naar 0.500 – en mogelijk in de top zes in het Oost-klassement.

Zaterdag 27 februari tegen de Indiana Pacers

Kijk, aan het eind van de dag telt elk spel binnen de conferentie (Re: The Magic Game), maar deze match met de Pacers is het grootste “Prove It” -spel dat de Knicks nog op tafel hebben liggen.

De Knicks hebben tot dusver dit seizoen een aantal fantastische overwinningen behaald, met name zijn overwinning van 20 punten op de Milwaukee Bucks en zijn meest indrukwekkende overwinning van 30 punten op de Boston Celtics. Deze twee zijn momenteel de tweede en derde in de Eastern Conference.

Indiana is momenteel nr. 4 in het oosten, met een voorsprong van 1,5 wedstrijd op New York. Ze sloegen elkaar, met de Pacers in de eerste wedstrijd van het seizoen en de Knicks minder dan 10 dagen later.

Beide kanten zijn sindsdien verschillende teams, met de Knicks te zien Emmanuel Quickley Hij werd een van de beste rookies in de competitie en sloot zich er toen bij aan Derek stond op, Om de Pacers te verschepen Victor Oladipo Naar Houston als onderdeel van de volwassenen James Harden handel.

Nog een overwinning op het beste geplaatste team op de conferentie zou een groot probleem zijn voor het vertrouwen van de Knicks voor de pauze – en mogelijk in de periode na het seizoen.

Eer vermeldt

Zondag 21 februari @ Minnesota Timberwolves

Zondag 28 februari @ Detroit Pistons

Hoewel deze twee wedstrijden wegwedstrijden zijn, zijn het de twee slechtste teams in de competitie. Deze twee overwinningen zouden gemakkelijk moeten zijn, maar het zullen enorme verliezers zijn, vooral gezien de krappe race in het oosten op dit moment.

READ  3 afhaalrestaurants van The Rockets Game 2 Win en neem een ​​2-0 voorsprong op OKC
More from Madison Garrett

Iedereen denkt aan GameStop Just Leaked ‘New Nintendo Switch’

(Foto door Nelson Barnard/Getty Images) Getty Images Wachten op een Nintendo Switch...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *