De mid-season patch van Fall Guys voegt een nieuwe fase toe en Kill the Penguin

Mediatonic Developer brengt weer een mid-season update uit voor Fall Guys: Ultimate KnockoutDat zal het spel doen schudden en dingen spannender maken voor de oude spelers. Er komt een nieuw niveau, evenals meer dan 40 variaties van de andere niveaus, die nieuwe obstakels toevoegen of een kenmerk van het podium veranderen om ervoor te zorgen dat spelers nooit hun weg kunnen vinden op bekende paden.

Deze update, Genoemd door de gemeenschap, Het heet ‘stop ermee met je naam, iets anders, voeg gewoon geen yeet toe, smeek je’, wat aangeeft dat fans niet langer geïntrigeerd zijn door functies zoals Vallen jongensWillekeurige zwaaihamer, Leetus de Grote.

Een van de nieuwe functies in de correctie is nog onheilspellender. Seizoen drie introduceerde de Beguins, Schattige kleine pinguïnjongens die op gemotoriseerde flippers lopen. Pinnen fungeren als wedstrijddoelen op bepaalde kaarten, maar ze zullen beschikbaar zijn in extra niveaus waar ze niet nodig zijn om het spel te winnen. Dit betekent dat als de speler een schutter is Monster, Ze kunnen klemmen laten vallen – genaamd Bert, Bort of Bart – vanaf de zijkant van het level in een brute handeling die we sindsdien niet meer hebben gezien Super Mario 64.

Bovendien kunnen spelers alleen skins ontgrendelen die eerder beschikbaar waren tijdens de tijdelijke vensters. Godzilla Sonic de egelEn en Gansspel zonder titel Mode komt terug.

READ  Sony werkt aan drie films en zeven tv-series gebaseerd op PlayStation-games - Gaming - Nieuws
Written By
More from Aubrey Mason

First Destruction AllStars-informatie vrijgegeven door Lucid Games

Vernietiging AllStars werd een tijdje geleden aangekondigd als een launch game voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *