Jongensbasketbal: Ellsworth landt Osceola, terwijl E / PC de tweede wedstrijd voor Mondovi laat vallen

In de afgelopen 10 dagen stond Ellsworth tegenover twee teams, die allebei tegen Ossiola waren en beide teams als overwinnaar uit de strijd kwamen. De seizoensreeks werd maandag afgesloten met een overwinning van de gastheer Panthers met 59-45.

Werken voor Ellsworth was het enorme aantal foto’s. Terwijl de Panthers 50 schoten maakten en 16 keer de vrije worplijn bereikten, slaagde Osiola erin slechts 40 schoten en 12 vrije worpen te maken. Ellsworth had ook goede kansen door 12 van de 16 vrije worpen om te leiden en 59,3% van zijn tweepuntsvelddoelpunten te behalen.

Mason Anderson leidde de Panthers Road met 23 punten en vijf rebounds. Jack Junky scoorde ook dubbele cijfers, hij scoorde 15 en voegde zeven rebounds toe. Shane Lang en Alex Coulthard droegen ook elk zeven punten bij.

Ellsworth, 5-7, zal donderdag St. Croix Central organiseren.


Elmwood / Plum City was elf dagen nadat hij thuis op Mondovi viel de wegploeg voor de tweede helft van de seizoensreeks. Hoewel het voor het grootste deel van de game leek alsof de wolven kans hadden op wraak, verloor de E / PC maandag de Nailbiter 58-57.

De E / PC begon sterk en nam 25-19 mee in de rust. In de tweede helft werd de tekst omgekeerd toen het Buffalo-team Wolves 39-32 versloeg.

De aanval van de wolven werd geleid door Basil Jill met 15 punten, gevolgd door Luke Webb met 13 punten en Dane Whipple, Austin Bartz en Tyler Bauer met elk zes punten.

Het is gepland om E / PC, 6-5, Colfax op donderdag te hosten.

READ  Hoe laat starten "Outriders" voor pc, PS4, Xbox en Game Pass?

Written By
More from Max Mcgee

Weekend pc-speldeals: pakket met de smaak van ruimtestrategie en gratis geschenk om te ontdekken

Weekend computerspelshows Hier worden de populairste gamingdeals van over het hele internet...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *