De Mind Maze competitieve logische puzzel legt de hoofden vast van Xbox-, PlayStation- en Switch-spelers

Langzaam maar zeker vinden de indietitels die de afgelopen jaren via Steam naar pc zijn gestreamd hun weg naar de console. De nieuwste toevoeging aan de lijn is Mind Maze, omdat het een verbijsterende competitieve logica naar Xbox, PlayStation en Switch brengt.

Beschikbaar op Steam sinds 2017Mind Maze heeft sindsdien een aantal overwegend positieve recensies verzameld; Hoewel niet veel. Met de overstap naar console en lancering op Xbox One en Xbox Series X | S, Nintendo Switch, PS4, PS5 en PS Vita (Yep, VITA!), En nu zien we dat de game echt grip krijgt.

Het kost £ 4,19, wat betekent dat het zeker goedkoop genoeg is voor een gokker als je het wilt hebben. Vanaf daar ziet alles er ook heel netjes uit. Verkocht als een competitieve reden Verwarrende vraag Waar een enkele speler alleen kan werken, of multiplayer kan werken in een hot seat-modus met maximaal 8 spelers in totaal, krijg je de taak muren te bouwen om een ​​doolhof te creëren om de cellen op het veld te veroveren.

Het creëren van vallen voor je tegenstander is hier de sleutel tot succes, dus een volledig overzicht van bewegingen is iets dat altijd bovenop je zetten moet staan. Maar je zult ook stiekem willen zijn, achterover leunen en wachten tot je tegenstander een fout maakt voordat je erop springt.

We zullen de komende dagen een volledige recensie van Mind Maze op Xbox voor je hebben, maar als je zelf een download wilt pakken, ga dan naar Xbox-winkel Voor Xbox One en Xbox Series X | S, het zou de PlayStation Store op PS4, PS5 of zelfs Vita moeten zijn, of zelfs de Nintendo eShop voor die Switch-spelers.

Schermafbeelding Mind Labyrinth

Spelbeschrijving:

Mind Maze is een competitief logisch puzzelspel waarin je een gebied op het bord probeert te veroveren. Leg de muren neer, bouw een doolhof, pak tegels. Laat geen doodlopende weg verschijnen, anders neemt je tegenstander het over. Plan je zetten van tevoren, ontwikkel een strategie en zet logische vallen voor je tegenstander. Wees stiekem – dwing je tegenstander om een ​​fout te maken en bedek het bord met een onstuitbare aardverschuiving die je naar de overwinning zal leiden. Speel de solo-campagne of neem het op tegen andere spelers in de hotseat-modus.

READ  Koop vandaag nog de nieuwe Xbox Series X, Series S-controller voor $ 20 korting
Written By
More from Vanessa Hale

Cyberpunk 2077-voorbestellingen krijgen $ 10 korting voor PS4, Xbox One en pc, download het nu zolang het duurt

Cyberpunk 2077 werd goud eerder deze maand ter voorbereiding op 19 novemberth...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *