De MMO New World is uitgesteld van Amazon tot augustus 2021

nieuwe wereldMMO-actiegame van Amazon Game Studios, Het werd weer uitgesteld Het wordt nu volledig gelanceerd op 31 augustus, maakte het bedrijf deze week bekend. Het nieuws komt zes maanden na een preview-evenement met duizenden deelnemende spelers, en veel commentaren en gegevens die ontwikkelaars kunnen verzamelen.

Het resultaat van deze gegevens is dat hoewel Amazon Game Studios het vechtsysteem en de wapendiversiteit heeft verfijnd en uitgebreid en andere nieuwe functies heeft toegevoegd, ze nog steeds niet klaar zijn voor hun vooraf aangekondigde lancering in het voorjaar van 2021. nieuwe wereld Dan heb je weer zes maanden werk, met een gesloten bèta-lancering op 20 juli. Degenen die vooraf hebben besteld nieuwe wereld Ze hebben toegang tot de gesloten bèta.

Amazon Game Studios mikte oorspronkelijk op de lancering van mei 2020 voor nieuwe wereld​ Het bedrijf duwde het voor het eerst naar augustus 2020 in het licht van de uitbraak van het Coronavirus afgelopen voorjaar en vervolgens voorjaar 2021.

nieuwe wereld Het was een van de eerste drie pc-games waarvan Amazon Game Studios aankondigde dat ze het ontwikkelden, op TwitchCon 2016. Onder andere, Scheiding (een multiplayer-brawler) werd geannuleerd tijdens de ontwikkeling, en smeltkroes (Free Multiplayer Shooting Game) werd vorig jaar in bèta gelanceerd voordat de studio aankondigde dat de ontwikkeling in oktober zal eindigen.

nieuwe wereld Het heeft een 50-bij-50 gevechtsstijl belegering op een fictief continent dat lijkt op het continent dat in de 16e en 17e eeuw door Europese ontdekkingsreizigers werd veroverd. Met dit verrassende uitgangspunt heeft Amazon Game Studios keer op keer aangegeven niet van plan te zijn een historische show te maken; Bovennatuurlijke en niet-menselijke machten vormen de vijanden van PvE, en de rivaliserende facties zullen volgens rivaliserende vakbonden (of “bedrijven”) zijn in plaats van nationaliteiten.

READ  Devs beweren dat de verdwenen Valheim-boten niet door vogels worden gestolen

Voor meer informatie over wat dit inhoudt, zie onze preview van het evenement van augustus 2020.

Written By
More from Max Mcgee

Bungie kondigt de datum aan voor de volgende overval en het vertrek van Deej

Met Destiny 2: Beyond Light nu minder dan een maand verwijderd, de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *