De mobiele game Star Trek Fleet Command gaat moedig de Prime Timeline binnen met nieuwe Discovery-content – Daily Star Trek News

Star Trek Fleet Command is begonnen met het toevoegen van Prime Timeline-inhoud aan zijn eerdere Kelvin Timeline-game!

Dinsdag, net op tijd voor Star Trek Day, game-uitgever Scopely introduceerde een nieuw Star Trek: Discovery boog naar hun immens populaire mobiele game. Spelers die nu inloggen, krijgen toegang tot een hele reeks nieuwe functies, waaronder:

  • Het ruimteschip USS Discovery

  • Personages uit de show, waaronder Michael Burnham en Saru, en

  • Nieuwe afwijkingsgebeurtenissen, waarin spelers naast de Discovery strijden om bovenaan de ranglijsten te komen en middelen te winnen.

De introductie van de nieuwe inhoud van de game is de eerste keer dat een Star Trek mobiele game bevat zowel de Kelvin- als de Prime-tijdlijn. We vertelden je over hun voornemen om Prime Timeline-inhoud in augustus in de game te introduceren, en de nieuwe Ontdekking inhoud is de eerste stap. De verandering is slechts de laatste overwinning voor Scopely, die zowel hun studio’s als Star Trek Fleet Command snel, sinds de game werd gelanceerd in november 2018. De game haalde $ 100 miljoen aan inkomsten in minder dan 9 maanden en is sindsdien blijven groeien.

Star Trek Fleet Command is gratis te spelen en beschikbaar voor iOS en Android, en je kunt meer te weten komen over uitgever Scopely, inclusief hun andere gelicentieerde spellen, op scopely.com.

READ  Roblox, een enorm tween-gamingplatform, wordt openbaar
Written By
More from Vanessa Hale
Het lijkt erop dat Microsoft Android-app-ondersteuning op Xbox test • Eurogamer.net
Het lijkt erop dat Microsoft ondersteuning aan het testen is voor Android-apps...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *