Inloggen op Fortnite is nog steeds mogelijk via Apple | NU

Spelers die het schietspel spelen Fortnite op een Apple-apparaat, voorlopig nog kunnen blijven inloggen met de ‘Log in with Apple’-methode. Apple was eerder van plan om de methode vrijdag uit te schakelen.

Epic Games, de maker van Fortnite, schrijft Twitter dat Apple daarop is teruggekomen. Het bedrijf kondigde eerder aan Sign In with Apple op 11 september 2020 uit te schakelen, maar heeft nu uitstel beloofd.

Het is niet bekend hoe lang spelers nog kunnen inloggen via Apple. Epic Games raadt mensen nog steeds aan om hun account te wijzigen, zodat ze anders kunnen inloggen.

Epic Games en Apple zijn al een maand in conflict met elkaar. Epic heeft een eigen betalingssysteem toegevoegd Fortnitedus het zou niet 30 procent van zijn in-app-aankoopinkomsten aan Apple hoeven af ​​te staan. Daarmee overtrad Epic de regels van de App Store, waarna Apple Fortnite uit de app store.

Epic Games en Apple hebben elkaar nu aangeklaagd in de VS. Epic wil dat Apple ontwikkelaars minder strenge regels oplegt, zodat ze minder geld hoeven te betalen en meer opties in de App Store krijgen. Apple beweert dat Epic ‘diefstal’ heeft gepleegd door de regels te overtreden.

READ  Outcast krijgt eindelijk een goed vervolg
Written By
More from Lesley Curry

Asus Zenfone 8 Flip toont gelekte camera’s en Snapdragon 888

Asus ‘opvolger Zenfone 7 vorig jaar Online gelekt, wat aangeeft dat de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *