De mysterieuze Yakuza PSP 2012-game krijgt vertaling van fans

Black Panther Yakuza-ster

afbeelding: Sega

Terwijl we nu niet kunnen kiezen Als het gaat om specialisatie yakuza spellenVan de hoofdreeks tot de meest recente Regel Pop up, er zijn nog een aantal ouderen yakuza Games die nog steeds onspeelbaar zijn voor een publiek in het Westen, omdat ze geen lokalisatie hebben gekregen.

historisch Ryu ga Gotoku Kenzan! En Ryo ga Gotoku Ishin! zijn de bekendste voorbeelden, maar er zijn ook twee titels uitgebracht op PSP, Kurohio: Ryu ga Gotoku Shinsh En Kurohyō 2: Ryu ga Gotoku Ashura kip, die gewoon bekend staan ​​als “Black Panther” -spellen, die nooit in het Engels zijn vertaald.

(Het is vreemd dat het thema van zombies dode zielen En die getuige was van de hoofdsetting en in een gruwelijk scenario drong, ik deed Bekijk de westerse versie)

Dit terug gestript yakuza Geformuleerd om beter tegemoet te komen aan de beperkingen van PSP-hardware, wat betekent dat weelderige 3D-scènes zijn vervangen door 2D-illustraties, en de kenmerkende strijd van de serie is teruggebracht tot een beperktere 1v1-gevechtsmodus.

Ondanks dit waren ze nog steeds veel yakuza De games, hoewel met de hoofdrolspeler, zouden leuk zijn geweest als we de kans hadden gehad om ze te spelen, zo niet op de PSP zelf, dan konden ze opnieuw worden gedownload.

Helaas had Sega nooit het gevoel dat het de tijd waard was, dus sommige fans stapten in en deden het werk zelf, waarbij ze de tweede lokaliseerden. Zwarte Panter Top-down spel. Dit betekent niet alleen dialoog, maar ook menu’s, minigames, in-game gesprekken en acties.

De patch wordt in januari uitgebracht en je kunt de ontwikkeling ervan volgen Via het Twitter-account van het team.

Dit is zo cool, ik kijk er naar uit om het te proberen, maar het schrijven van dit alles maakte me zo verdrietig dat ik nog steeds niet kan spelen Ryo ga Gotoku Ishin! Zonder te weten wat er aan de hand is!

READ  Het populaire gratis overlevingsspel Muck bestaat omdat YouTuber zout werd
Written By
More from Aubrey Mason
Speciaal onderzoeksteam gevormd door UP To Probe The Rise Of Vikas Dubey
Vikas Dubey: De SIT zal haar rapport uiterlijk 31 juli indienen bij...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *