De NEET PG 2022 Admission Card is uitgegeven; Hier is de directe downloadlink

NEET PG Toelatingskaart 2022De Admission Card voor de NEET PG 2022 National Admission Test is vandaag 14 mei vrijgegeven. Alle kandidaten die in het examen zullen verschijnen, kunnen nu de toelatingskaart downloaden via de officiĆ«le website – nbe.edu.in. Alle aanvragers moeten er rekening mee houden dat het examen volgens het oorspronkelijke schema op 21 mei van 9.00 tot 12.30 uur in een computergebaseerde modus in het hele land zal worden gehouden.

De Nationale Examencommissie heeft met name de NEET PG Admission Card uitgegeven nadat het Hooggerechtshof de aanvraag van studenten die het NEET PG 2022-examen wilden uitstellen, had afgewezen. Kandidaten moeten er rekening mee houden dat de Admission Card een van de belangrijkste documenten is die kandidaten moeten meenemen ze naar de examenzaal en zonder deze mogen ze niet op het examen verschijnen. NEET PG-kandidaten moeten er rekening mee houden dat de kennisgeving van afgifte van de toegangskaart momenteel niet toegankelijk is omdat de website natboard.edu.in niet reageert. Volgens rapporten is de afgifte van de toegangskaart bevestigd. Binnenkort downloaden kandidaten de toelatingskaart. Voor het gemak van de studenten hebben we hieronder het stapsgewijze proces genoemd voor het downloaden van de NEET PG Admit Card 2022. Bekijk de belangrijkste details hieronder.

Toegangskaart 2022: hier is hoe te downloaden

  • Stap 1: Om de NEET PG Admit Card te downloaden, moeten kandidaten de officiĆ«le website van de Nationale Examencommissie (nbe.edu.in) bezoeken.
  • Stap 2: Klik op de NEET PG-link die beschikbaar is op de startpagina (directe link zal binnenkort actief zijn).
  • Stap 3: Nu moeten kandidaten de vereiste gegevens invoeren.
  • Stap 4: De NEET PG-toegangskaart wordt op uw scherm weergegeven.
  • Stap 5: Het wordt aanbevolen dat kandidaten een hardcopy downloaden en deze meenemen voor toekomstige referenties.

Foto: Unsplash / Vertegenwoordiger

READ  APK-downloadlink voor wereldwijde gebruikers
Written By
More from Eda Greene
HSSC Staff Nurse Resultaat 2021 is vrijgegeven op @hssc.gov.in, Download de checklist hier
Haryana Staff Selection Committee (HSSC) heeft het 2021-resultaat voor stafverpleegkundigen in HSSC,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *