Samsung Galaxy A51-update brengt mei-patch en betere wifi-verbinding

Samsung rolt weer een update uit voor de Galaxy A51. Dit apparaat brengt niet alleen de beveiligingspatch van mei, maar brengt ook een betere en stabielere wifi-verbinding. Is dit de oplossing voor de beruchte “Albert Heijn-bug”?

Galaxy A51 mei 2022 update

Al geruime tijd kampt de Galaxy A51 – en in sommige gevallen ook de Galaxy A21s – met een vreemde bug. Zodra het apparaat is aangesloten op de wifi van Albert Heijn, gaat er een storing optreden. Een tijdje was er hoop dat een grote upgrade naar Android 12 het probleem zou oplossen, maar al snel bleek dat niet het geval te zijn. Er wordt nu een nieuwe update uitgerold die specifieke verbeteringen aan wifi-connectiviteit belooft.

Het downloaden van meer dan 370 MB resulteert in twee verbeteringen ten opzichte van de Galaxy A51. Allereerst bevat de A515FXXU5FVE2-firmwareversie de beveiligingspatch van mei. Het verbetert de beveiliging van het Android-besturingssysteem en Samsung’s eigen apps. Voor de meeste mensen is het eerste item op de wijzigingslijst echter het meest interessant.

Samsung meldt dat ‘Wi-Fi-verbinding en stabiliteit is verbeterd† Wat de vorige update niet doet en wat het vandaag doet: knoeien met de stabiliteit van de wifi-verbinding. We weten dat Samsung al enige tijd op de hoogte is van de “Albert Heijn Error” en dat er aan een oplossing wordt gewerkt. Hopelijk lost de update van vandaag dit op. Zelf kunnen we het niet zo snel proberen, dus: heb je deze update geïnstalleerd, en heb je gewinkeld in AH? Is alles goed gegaan? Of brengt deze update op dit gebied geen soelaas?

READ  Veel organisaties worstelen met datastoringen en dataverlies

Beschikbaarheid

De nieuwe update is onmiddellijk. rond de lucht Beschikbaar op alle Nederlandse en Belgische Galaxy A51 modellen. Je kunt wachten tot je automatisch een bericht krijgt dat je het kunt downloaden. Het is ook mogelijk om de beschikbaarheid handmatig te controleren via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installerenik

(Bedankt Jesse!)

More from Madison Garrett
Office voor Windows versie 2102 Build 13801.20004 is beschikbaar om te downloaden (Beta); Ze veranderen
door Ida Green Office voor Windows ontvangt een update van Office Insider...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *