De nieuw leven ingeblazen uitnodigingsknop voor meerdere spelers werkt niet op Xbox

Als je een fan bent van de Diablo-serie, dan moet je op de hoogte zijn van de aanstaande opnieuw ontworpen versie van de geliefde Diablo II.

Diablo II: Resurrected is een RPG waarmee spelers door ijsgrotten, bevroren woestenijen en tombes vol zombie-apocalyps kunnen vechten.

De game werd aangekondigd op de Xbox E3 van dit jaar. Blizzard heeft ook aangekondigd dat het een multiplayer-bèta gaat aanbieden, die op bepaalde platforms beschikbaar zal zijn.

Aangezien de game momenteel in bèta is, is het normaal om wat te verwachten bugs. Een van de mislukkingen van Diablo II: Herleefde spelers melden op Xbox dat ze niet met vrienden kunnen spelen.

Hoewel multiplayer er goed uitziet wanneer ze lid worden van een openbare server, melden gebruikers dat een bestand belknop Werkt niet op Xbox bij het spelen van Diablo II: Resurrected.

spelers worden gegevenKan uitnodiging niet verzenden“Telkens wanneer ze dat proberen. Bovendien laat het ook zien dat de uitgenodigde speler offline is.

Diablo 2-oproepprobleem werkt niet
Bron

Ik heb Beta voor Diablo 2 Revamped op xbox 1 en weet niet hoe ik mijn hele leven met vrienden moet spelen. Ik kan deelnemen aan een willekeurige lobby vol met objecten, maar ik weet niet hoe ik een lobby moet hosten of een game voor vrienden moet spelen. Niets wat ik zoek op internet is ooit nuttig, dus ik hoop dat iemand hier op zijn minst weet hoe dit moet?
(Bron)

Op de Xbox series X-console kunnen vrienden niet met elkaar deelnemen als een groep, wanneer het bericht “Deze functie is momenteel niet beschikbaar” wordt weergegeven en niets werkt wanneer u probeert uit te nodigen met vrienden. Heeft iemand anders dit geprobeerd?
(Bron)

De console geeft aan dat hun vrienden aan staan Xbox-startscherm Ook als ze in het spel zijn.

Dit is voor velen frustrerend, gezien het feit dat de game letterlijk zegt dat het een multiplayer-bèta is.

Een manier om deze fout te omzeilen is door een activiteit te kiezen en je vrienden te vragen om aan dezelfde activiteit als jij deel te nemen, zodat je dezelfde server krijgt.

Diablo-II-1

Maar het is echt wisselvallig omdat je misschien niet elke keer dezelfde server kunt krijgen.

We hopen dat Blizzard het probleem van Diablo II: Resurrection-multiplayer die niet werkt op Xbox zal oplossen voordat de proefperiode afloopt.

Uitgelichte afbeeldingsbron: Diablo II: Wederopstanding

NBWe hebben meer van deze verhalen in onze speciale gaming-sectie, dus houd ze ook in de gaten.

PiunikaWeb begon als een website voor onderzoekstechnologiejournalistiek met een primaire focus op “breaking” of “exclusief” nieuws. In een mum van tijd zijn onze verhalen opgepikt door Forbes, Foxnews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors en nog veel meer. Meer weten over ons? Ga hierheen.

READ  Rocket League kondigt onverwachte nieuwe functie aan
Written By
More from Vanessa Hale

Monster Truck Championship Xbox Series X recensie | S – Wat is de nieuwe poes?

Monster Truck Championship werd pas in oktober 2020 uitgebracht, maar is al...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *