De nieuwe 112Groningen.nl online app: download hem nu uit de App en Playstore

Groningen – De nieuwe 112 Groningen app (lanceringsdatum 13-04-22) is nu te downloaden. De afgelopen maanden is er door de APP-ontwikkelaars hard gewerkt om het nieuwe ontwerp van 112Groningen te presenteren. De update is nu beschikbaar.

We zijn erg blij met deze nieuwe fase. Een moderne applicatie met de mogelijkheid tot live uitzending via de applicatie bij grote evenementen.

112Groningen APP Ontwikkeld door Appademisch Vanuit Groningen is het te downloaden voor zowel Android als iOS (iPhone) telefoons. Duizenden bezoekers maken al gebruik van onze app! Mis het laatste nieuws uit uw regio niet! De officiële applicatie kan worden gedownload in .-indeling Play Store (Android) en App Winkel (iOS). Gebruik je een iPad? Dan kun je de IOS-versie gebruiken, en deze is te vinden in het bestand App Winkel.

In de app vind je de laatste 30 items en zie je foto’s en video’s van de laatste nieuwsbrief. Afgelopen augustus (2021) was de normale site al volledig gerenoveerd door Osinga Informatie- en Communicatietechnologie.

(Als je kleine bugs of glitches ziet in Android of IOS, verwelkomen we feedback via [email protected]ik In de nabije toekomst zullen er kleine wijzigingen plaatsvinden.

Android: 57986 downloads
iOS / iphone: 38.150 app-downloads.

Facebook sociale netwerksite

Afbeeldingen

READ  Is PlayStation Plus nog steeds relevant voor de volgende generatie?
More from Madison Garrett
Utawarerumono PS4 en Vita Games verwijderd
twee Utawarerumono De PS4- en Vita-games staan ​​niet meer in de PlayStation...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *