De nieuwe Breaking Barriers-update doet zijn naam eer aan

De nieuwste update van Dead Cells doet de dingen een beetje anders en maakt de game toegankelijker voor een veel breder publiek. De update, Breaking Barriers genaamd, is de eerste toegankelijkheidsupdate voor Dead Cells, die Motion Twin en Evil Empire voor het eerst begonnen te testen in januari 2022. De ontwikkelaars werkten nauw samen met het goede doel AbleGamers om het mogelijk te maken voor degenen die geen roguelike konden spelen spel eerder. Geniet ervan.

Een woordvoerder van Evil Empire zei: “We hebben tijdens bètatests feedback gekregen dat sommige mensen die de Assist-modus niet nodig hebben, deze toch zullen gebruiken, met als resultaat dat ze Dead Cells niet zullen spelen in een uitdagende roguelike-rol.” “We hebben verschillende berichten over deze game in de game gezet, maar uiteindelijk is het aan de speler hoe hij van de game wil genieten. We zullen prestaties echter niet uitschakelen voor spelers die deze opties gebruiken. We zullen het niet redden mogelijk voor mensen om het spel te spelen en vervolgens prestaties van hen af ​​te nemen. “.

De Breaking Barriers-update bestaat uit twee delen. De eerste is een reeks wijzigingen in verschillende delen van de dode cellen, inclusief aanpassingen aan de grootte van de gebruikersinterface, lettergrootte, aanpasbare bedieningselementen en achtergrondkleurfilters. Deze staan ​​allemaal in het nieuwe toegankelijkheidsmenu.

Het tweede deel is de Assist-modus, die een heleboel extra opties bevat, zoals meerdere levens. Met deze functie kunnen spelers aanpassen hoe brutaal Dead Cells zijn door 1, 3, 7 of oneindige levens te kiezen, maar niet alleen omdat het spel een uitdaging kan zijn.

READ  PC Game Center verhuist naar MU Game Zone

“Dit is bedoeld voor spelers die onwillekeurige bewegingen of activiteiten hebben, zoals spiersamentrekkingen, om nog een kans te krijgen als hun run wordt vernietigd door iets buiten hun controle”, aldus Evil Empire.

In de Assist-modus kunnen spelers ook valschade aanpassen en de functie voor automatisch raken in- en uitschakelen om het aantal benodigde inputs tijdens gevechten te verminderen.

Er zijn een groot aantal andere verbeteringen in beide functies, die u kunt bekijken via Correctie-opmerkingen Barrières doorbreken bladzijde. En er is meer onderweg. Motion Twin en Evil Empire beloofden eerder een jaar gratis Dead Cell-updates aan het einde van 2021, ze hebben opnieuw bevestigd dat er meer biomen komen en andere nieuwe inhoud staat nog steeds gepland voor release later in 2022.

Written By
More from Max Mcgee
Riot Games laat vaccin- en maskervereisten vallen als werknemers terugkeren naar hun functie
recent verslag van richtingspunt (Opent in een nieuw tabblad) Riot Games onthulde...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *