De nieuwe Genshin Impact-versie verwijst naar de GBA Mega Man-titelschermen

De nieuwe Genshin Impact-versie verwijst naar de GBA Mega Man-titelschermen

Nieuwe demake geeft Genshin Impact demake anime-spel Een geheel nieuwe pixelart-opstartvolgorde die opnieuw doet denken aan de Mega Man-games uit het Game Boy Advance-tijdperk. Mega Man Battle Network-fans zullen de inspiratie hier meteen herkennen, aangezien de artiest geweldig werk levert door de stijl, muziek en zelfs lijnen na te bootsen die al bijna 20 jaar in gebruik zijn.

Een Redditor genaamd Colilite is de artiest achter deze verliefdheid Genshin Impact pixelart-demo. Het is een clip van 56 seconden die de traditionele opstartanimatie van een GBA-game laat zien, behalve dat alles een Genshin Impact-thema heeft.

Zelfs de beroemde openingstekst van de Game Boy is vervangen door de woorden “Irminsul Online”, een verwijzing naar Sumeru’s Archon-zoektocht. Deze woorden worden gevolgd door een gesplitst HoYoverse-logo.

Voortbordurend op het onderwerp Sumeru, Dendro Archon, Nahida, vooraan en in het midden op het eigenlijke titelscherm. Haar hoofd is op dezelfde manier gepositioneerd als dat van Mega Man in de Battle Network-spellen, met dezelfde regel “Druk op Start” -tekst bovenop de afbeelding.

Je kunt hier zelf de volledige demake-clip van Colilite bekijken Reddit-onderwerp. De artiest gaat wat dieper in en merkt op dat de achtergrondmuziek een oudere versie is van Nahida’s thema in haar trailer voor versie 3.2. Ze vermelden ook dat het donkere deel aan de rechterkant van Nahida’s hoofd Ernesul zou moeten zijn, de mythische boom in het midden van het belangrijkste Sumeru-verhaal.

Een andere Redditor vroeg of deze animatie al dan niet uit een fangame kwam, wat Collilight ertoe aanzette te antwoorden dat hij er in de toekomst uiteindelijk een volledige game van zou kunnen maken.

READ  Gebruiker installeert Windows 11 op OnePlus 6T en speelt er pc-games op

Voor degenen die meer geven om de huidige staat van het spel, Genshin Impact-versie 3.3 Net gelanceerd. Bekijk dus zeker onze dekking van Geniale aanroeping TCG Samen met bouwgidsen voor nieuwkomers zwerver En de Farouzan anime raken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *