Digital Extremes en Airship Syndicate kondigen karaktergebaseerde online RPG Wayfinder aan voor PS5, PS4, pc en meer

Digital Extremes en Airship Syndicate kondigen karaktergebaseerde online RPG Wayfinder aan voor PS5, PS4, pc en meer

uitgeverij digitale eindes en ontwikkelaar Ballon syndicaat aankondigen Windernieuwe online character-based Actie-RPG Onder leiding van creatief directeur Joe Madureira. Het wordt gelanceerd in early access voor PlayStation 5En de PlayStation 4En de computer in het voorjaar van 2023, gevolgd door Kamel Gratis om te spelen Lancering op meerdere platforms in de herfst van 2023.

Gesloten speltests voor pc beginnen op 13 december, waardoor spelers hands-on toegang krijgen tot de game in de ontwikkelingsfase terwijl Airship Syndicate om feedback vraagt ​​en de game blijft verfijnen en verbeteren tot de lancering. Registratie is mogelijk hier.

Het testen van games voor PlayStation 5 en PlayStation 4 begint in januari 2023, evenals doorlopende ondersteuning voor pc-spelers.

“Vier jaar geleden begonnen we aan deze reis met Airship Syndicate om te bouwen Winder “We hadden hoge verwachtingen en verwachtingen”, zei Richard Brown, hoofd overzeese projecten van Digital Extremes, in een persbericht. De wereld die ze creëren, en de personages die het bewonen, de steeds veranderende ondernemingSpelers kunnen echt ervaren dat we de dromen waarmaken die we dragen. Ik kan niet wachten tot de jongens bij elkaar komen en helpen de somberheid uit Evenor te verdrijven.”

Hier is een overzicht van de game via Digital Extremes:

In de omgeving van

Het rijk van Evenor wordt leeggezogen door de kwaadaardige kracht van de duisternis. Als Wayfinders, lichten te midden van duisternis in een wereld die wordt verteerd door Gloom, moeten spelers chaos beheersen en een verbrijzelde wereld opnieuw verbinden terwijl ze een uniek pad kiezen door een online wereld vol eindeloze actie en avontuur. Om het verwoestende verval van Evenor in Gloom te stoppen, zullen spelers kiezen uit verschillende Wayfinders (personages) om te besturen, elk met hun eigen unieke verhaal, speelstijlen en vaardigheden, en samen hun krachten gebruiken om Evenor te verdedigen tegen de krachten die het willen vernietigen. .

Door zich te verenigen met mede Wayfinders, zullen spelers hun Gloom Dagger gebruiken om zich in de Lost Zones te wagen – kerkerachtige gebieden die zijn aangeraakt en verteerd door Gloom – die verandering en chaos teweegbrengen. Wayfinders kunnen chaos beheersen met de dolk van Gloom, een oud artefact van mysterieuze oorsprong, en strategisch mutaties toepassen die kunnen bepalen welke vijanden ze tegenkomen, voorwerpen en middelen laten vallen en meer. Pioniers die deze chaos proberen te beheersen, zullen merken dat de somberheid zich terugbetaalt – het implementeren van boosts en hun modifiers op vijandelijke schade, gevaren voor het milieu en meer waar geen twee gameplay-sessies hetzelfde zijn.

Belangrijkste kenmerken

  • Chaos controle – Pas elke game-ervaring aan door een eindeloos portaal te betreden een taak Met de hulp van een mysterieus apparaat dat bekend staat als de Dagger of Darkness. Elk avontuur heeft unieke aanpassingen en uitdagingen die je tovert en bestuurt, waarbij je aanpast wat je jaagt en verzamelt.
  • Word een wegwijzer Geboren uit Gloom, gebruiken de Wayfinders mystieke magie, mystieke technologie of sluwe wapens om de balans van een gebroken wereld te herstellen. Pas de manier waarop je vecht aan door je wapens, uitrusting en power-up te kiezen met behulp van de echo’s van je gevallen vijanden.
  • Ontdek en verzamel – Ga op jacht en expedities om nieuwe locaties te ontdekken, nieuwe vijanden te verslaan en zelfs de machtige Wayfinders wakker te schudden. Verzamel en maak wapens en uitrusting terwijl je je Atlas voltooit en beheerst. Doe mee aan live-evenementen met constante karaktergestuurde inhoudsupdates.
  • Samen sterker – Wayfinders Samen Sterker. Van avontuur met vrienden tot het ontwikkelen van je appartement en zijn machtige buffs tot de buurt, al je sociale interacties, persoonlijkheid en woningbouw zijn met elkaar verbonden door de belangrijkste rode draad… elkaar.

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer. Bekijk de eerste screenshots in de galerij.

READ  Star Citizen-ontwikkelaars schalen routekaart terug om tijdlijn "afleiding" te voorkomen

Aanhangwagen advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *