De nieuwe GTA- en Red Dead Redemption-game was niet wat je ervan had verwacht

De nieuwe GTA- en Red Dead Redemption-game was niet wat je ervan had verwacht

Het staat misschien ver af van zijn eerdere werk in games als Grand Theft Auto, Red Dead Redemption en de Call of Duty-serie, maar de nieuwe game van ontwikkelaar Tony Gowland… Golf kerker Het is een leuk en eigenzinnig golfspel met heel veel charme, en het krijgt een grote gratis update om het Halloween-seizoen te vieren.

Dungeon Golf, gemaakt door Gowland en zijn team bij Ant Workshop, is een fantasiegolfspel waarbij je de links laat vallen ten gunste van ondergrondse bunkers vol met allerlei verraderlijke vallen en gevaarlijke monsters. Je kunt het solo spelen of als multiplayer-game met maximaal vier spelers, online of lokaal.

In Dungeon Golf kies je uit een groep van acht verschillende golfers, die elk klassieke fantasy-archetypen vertegenwoordigen, zoals de bijlzwaaiende barbaar en de luitzwaaiende kikker, elk met hun eigen unieke vaardigheden. Terwijl je je een weg baant door bewegende bunkers, bergforten, oude tempels en vulkanische rotsen, moet je je schoten zorgvuldig timen om allerlei vallen en trucs te vermijden.

Tijdens je golfavontuur kom je ook verschillende monsters tegen, van klassiek slijm tot goblins, golems en meer. Hoewel je gewoon kunt proberen ze volledig te omzeilen, kun je ze verwijderen en meer foto’s maken. Bovendien moet je kisten openen en onschatbare schatten vernietigen om mana te verdienen en de sterkste bewegingen van je personage te gebruiken.

Natuurlijk is er dit Halloween-seizoen al een supereng spel als Dungeon Golf, maar nu kun je nog een stap verder gaan dankzij de gratis Dungeon Golf Undead Lair-update. Deze nieuwe golfbaan met zes holes is “een sinister, moerassig kerkhof vol met monsters en grafstenen.”

YouTube-thumbnail

De update voegt ook wat extra content voor één speler toe in de vorm van “Creepy Classic Golf Quest”, die negen rondes met nieuwe uitdagingen toevoegt om je vaardigheden met het negen-ijzer (of je bottenbeen, als je dat liever gebruikt) te testen. . Ant Workshop heeft zijn CPU-tegenstanders geüpgraded om de concurrentie in alle modi te verbeteren.

READ  De horrorshooter The Thing is geremasterd door Nightdive

De Dungeon Golf Undead Lair Update wordt gratis uitgebracht op dinsdag 17 oktober 2023. Deze zal beschikbaar zijn voor alle bezitters van het basisspel. Als je het nog niet hebt gespeeld en wilt spelen, kun je dat doen Krijgt Dungeon Golf op Steam voor $ 16,99 / £ 14,99. Het bevindt zich momenteel in Early Access en het team zegt dat het verwacht dat dit nog ongeveer drie maanden zal duren, hoewel “dit kan veranderen als we ons aanpassen aan de feedback en ontwikkeling van spelers.”

Nog steeds honger naar meer? We hebben de kampioenswinnaars uitgekozen onder de beste sportgames op pc, samen met een groot aantal van de beste indiegames die je niet wilt missen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *