De ontwikkelaars van Lords of the Fallen beloven dat er in de komende dagen een Xbox-patch zal komen om gelijkheid te brengen

De ontwikkelaars van Lords of the Fallen beloven dat er in de komende dagen een Xbox-patch zal komen om gelijkheid te brengen

CI Games heeft aangekondigd dat het momenteel werkt aan een patch om de Xbox-versie van Lords of the Fallen op één lijn te brengen met de PC- en PlayStation-versies.

“We willen van deze gelegenheid gebruik maken om alle makers van inhoud te bedanken die met ons hebben samengewerkt om de snelle uitrol van patches, updates en prestatieverbeteringen mogelijk te maken voorafgaand aan de opwindende lancering van Lords of the Fallen morgen”, aldus de ontwikkelaar in een verklaring. . stelling.

“Als zodanig zullen pc- en PlayStation 5-spelers van de game kunnen genieten zoals bedoeld. De Xbox-versie wordt momenteel bijgewerkt, waardoor deze op één lijn komt met andere platforms, en de komende dagen zal er een patch worden uitgebracht.

Sommige spelers hebben gezegd dat de game technische problemen ondervindt op de Xbox Series Harde dalingen in framesnelheid En Texturen worden niet geladen. Andere platforms lijken deze problemen niet zo vaak te hebben als Xbox.

In IGN’s Lords of the Fallen recensie zeiden we: “Lords of the Fallen is een fantastisch Souls-achtig spel, en het geweldige nieuwe idee om tussen twee versies van de wereld te schakelen om puzzels op te lossen en vijanden te doden is een uitstekende evolutie om onderscheidt het zich van het originele spel.” op hem. Helaas wordt dit concept belemmerd door een aantal zeer vervelende technische problemen en zwakke baasgevechten, maar de prachtige verkenbare gebieden en fantastische gebouwen maken deze tekortkomingen ruimschoots goed.

Lords of the Fallen verschijnt op 13 oktober voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series

READ  Releasedatum, geruchten en bevestigde games

George Yang is een freelanceschrijver voor IGN. Hij schrijft sinds 2019 over de branche en heeft samengewerkt met andere publicaties zoals Insider, Kotaku, NPR en Variety.

Als hij niet over videogames schrijft, speelt George videogames. wat een verrassing! Je kunt hem volgen op Twitter @Yinyangfooey

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *