De nieuwe Spooky Party Fighting Pass voor Street Fighter 6 voegt nieuwe items met Halloween-thema toe aan de game

De nieuwe Spooky Party Fighting Pass voor Street Fighter 6 voegt nieuwe items met Halloween-thema toe aan de game

Maar er zijn nog steeds geen karakterkostuums
Het is officieel griezelseizoen, wat natuurlijk betekent dat er Halloween-updates en DLC komen voor enkele van onze favoriete vechtspellen.

Capcom is al klaar voor Street Fighter 6 met de nieuwe Spooky Party Fighting Pass die vanavond beschikbaar zal zijn.

Ze hebben een nieuwe trailer uitgebracht om de toevoegingen aan de game met Halloween-thema te demonstreren die bestaan ​​uit het soort items dat je op dit moment waarschijnlijk van de Fighting Pass zou verwachten.


De grote bonus voor het krijgen van beloningen is het rare Juri cat-zombie-clownkostuum voor je avatar, dat is opgesplitst in vijf afzonderlijke kledingdelen die uiteraard beperkt zijn tot de premiumversie van de pas.


Wat betreft wat er nog meer in de betaalde pas zit: er zijn meer titels met Halloween-thema, fotolijsten, apparaatachtergronden en stickers, evenals Savage Bees als klassiek arcadespel en Street Fighter 4-thema’s voor Juri, C.Viper en Abel.


Ervan uitgaande dat dit hetzelfde is als alle voorgaande Fighter Passes, kost de Premium Edition 250 Fighter Coins of $ 5 USD, hoewel het geld kan worden terugbetaald voor het voltooien van alle 30 niveaus.


Het kostuum kan alleen worden gebruikt voor avatars, dus het lijkt erop dat we dit jaar helaas geen Halloween-personage-outfits zullen krijgen zoals we gewend zijn in Street Fighter 5.


Capcom toonde onlangs derde officiële kostuumontwerpen voor Ken, Cammy, Luke en Lily, maar geen van hen was bijzonder eng – en ook daarvoor wachten we nog steeds op een datum.

READ  Shah Rukh Khan maakt grapjes dat hij het afgelopen jaar en zes maanden thuis is geweest


De nieuwe Battle Pass is op het moment van schrijven nog niet beschikbaar, maar volgens de game zou deze later vanavond om middernacht PDT/3 uur EDT moeten verschijnen zodra 2 oktober aanbreekt.


Je kunt hieronder de griezelige Fighting Pass-trailer bekijken, evenals 4K-screenshots van de grote beloningen.
Street Fighter 6's Spooky Party Fighting Pass afbeelding #1

Street Fighter 6's Spooky Party Fighting Pass afbeelding #2

Klik op afbeeldingen voor grotere versies

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *