RPSC RAS ​​2023-antwoordsleutel voor voorlopig ambtelijk onderzoek is vrijgegeven; Download hier

RPSC RAS ​​2023-antwoordsleutel voor voorlopig ambtelijk onderzoek is vrijgegeven;  Download hier
RPSC RAS-antwoordsleutel

2023:

de

Rajasthan Openbare Dienst Commissie

(RPSC) heeft de antwoordsleutel vrijgegeven voor

RPSC RAS ​​Ambtenarenzaken

Voorlopig examen 2023 op de officiële website. Na RAS (vorig) examen 2023 in Rajasthan hebben ze nu de antwoordsleutel vrijgegeven.

Kandidaten die RPSC hebben gevolgd

Hoofd van het ambtenarenapparaat

Het Prelims 2023-examen vindt de antwoordsleutel op de officiële website van RPSC, namelijk https://rpsc.rajasthan.gov.in. U kunt er toegang toe krijgen via de kandidaat-login.

Samen met de antwoordsleutel heeft de RPSC voorbeeldvragenformulieren verstrekt om te helpen begrijpen hoe de test werkt. Bezoek de officiële website van RPSC voor antwoordsleutels en modelvragen.

Als u zich zorgen maakt over de antwoordsleutel, kunt u online bezwaar maken. Dit kan van 2 oktober tot en met 4 oktober via het daarvoor bestemde elektronische portaal. Houd er rekening mee dat er een vergoeding van INR 100 geldt voor elke vraag waartegen u bezwaar maakt, en dat de commissie geen bezwaren in behandeling neemt zonder kosten.

RPSC deelde mee dat 65,71% van de geregistreerde kandidaten verscheen voor het RPSC RAS ​​Civil Services Exam 2023. Aanvankelijk waren er 6,96,969 kandidaten geregistreerd, waarvan 4,57,957 voor het examen. Dit betekent dat 2.39.012 kandidaten niet aanwezig waren.

Verschillende districten in Rajasthan hadden verschillende opkomstniveaus. Ajmer en Udaipur noteerden de laagste opkomst met respectievelijk 55,90% en 43,45%. Aan de andere kant had Salmber de hoogste opkomst, met 79,04% van de deelnemende kandidaten.

Kandidaten die slagen voor het RPSC-voorexamen, gaan door naar het hoofdexamen. RPSC zal binnenkort meer details over het hoofdexamen op haar website delen. Na het hoofdexamen zijn er ook sollicitatiegesprekken.

READ  Downloadlink: Windows 11/10 Update KB5016138 & KB5016139

Als kandidaten technische problemen ondervinden bij het online indienen van bezwaren, kunnen ze contact opnemen met de Recruitment Help Desk via e-mail op Recruithelpd[email protected] of telefonisch op 9352323625 en 7340557555.

Directe link om de antwoordsleutel van RPSC RAS ​​Prelims 2023 te controleren

RBSC

RAS Antwoordsleutel 2023: Hoe controleren en bezwaar maken?

Stap 1: Begin met het openen van uw webbrowser en bezoek de officiële website van Rajasthan Public Service Commission (RPSC) op https://rpsc.rajasthan.gov.in.

Stap 2: Zoek naar ‘Kandidaataanmelding’ of een vergelijkbare optie op de startpagina. Klik erop om toegang te krijgen tot uw kandidatenaccount.

Stap 3: Log in op uw kandidatenaccount met uw inloggegevens, die doorgaans uw registratienummer en wachtwoord bevatten.

Stap 4: Nadat u bent ingelogd, gaat u naar het gedeelte waar de RPSC RAS ​​2023-antwoordsleutel beschikbaar is. Dit kan in het gedeelte ‘Tests’ of ‘Resultaten’ staan.

Stap 5: Bekijk de antwoordsleutel zorgvuldig om uw antwoorden te vergelijken met de officiële sleutel. Identificeer eventuele discrepanties of vragen waarvan u denkt dat ze onjuist zijn beantwoord.

Stap 6: Om bezwaar in te dienen volgt u de instructies op de RPSC-website. Doorgaans wordt u gevraagd de specifieke vragen waartegen u bezwaar maakt te selecteren, een reden voor uw bezwaar op te geven en de voorgeschreven vergoeding (meestal Rs 100 per vraag) online te betalen. Zorg ervoor dat u dit proces binnen de aangegeven bezwaartermijn afrondt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *