De nieuwe update van New Horizons is het carnaval

Op dinsdag 26 januari is een trailer voor de nieuwste update, getiteld Animal Crossing: New Horizons, geüpload naar het YouTube-kanaal van Nintendo. Net als eerdere updates, wordt huidige en nieuwe inhoud gratis aan de game toegevoegd.

Festivals

Deze keer is het update-thema geïnspireerd door Mardi Gras en het is allemaal feestgerelateerd. Misschien is de naam Pavé het best bekend bij het verven van Animal Crossing Players. Deze gepassioneerde pauw zal op 15 februari een Festivale (carnaval in het Nederlands) feest bijwonen op je AC-eiland, maar wordt pas georganiseerd als al zijn kleurrijke veren zijn verzameld.

LEES OOK: Dit zijn de best verkochte Nintendo Switch-games aller tijden

De update brengt ook nieuwe items. Denk aan vibes, meubels, decoraties en kleding die perfect passen bij het thema Festivale. Valentijnsdagartikelen zijn ook verkrijgbaar bij Nook Stop en Nook Shopping van 1-14 februari.

Teaser

Aan het einde van de trailer zien we ook een interessante teaser over de volgende update. Het lijkt erop dat er in maart weer een gratis update komt, maar dan met een speciaal thema: Super Mario! We hebben al eerder cross-overs van Nintendo in Animal Crossing-games gezien, dus het is geen verrassing dat ze nu weer plaatsvinden.

Beschikbaarheid

De Festivale-update kan op 28 januari worden gedownload voor iedereen die Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch speelt, met het Festivale-evenement op 15 februari. Het is nog niet bekend wanneer de Super Mario-update beschikbaar zal zijn om te downloaden.

LEES OOK: 2 miljard tweets voor de game in 2020 Animal Crossing is de meest besproken game

Afbeelding: Nintendo

READ  watchOS 7 preview: allesbehalve slaapverwekkende
More from Madison Garrett

Speciaal advies voor vakanties en gratis nachten in Italië

De richting voor het komende vakantieseizoen is volgens de Italianen de bergen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *