Staat Grand Theft Auto op het punt om San Andreas Vice City Next Generation Remasters aan te kondigen?

Dankzij speculatie die momenteel binnen de Grand Theft Auto-gemeenschap loopt, en mede dankzij een paar websites die de speculatie als een goed gerucht hebben opgepikt, lijkt er één vraag te zijn: staat Rockstar Games op het punt om fans te verrassen door aan te kondigen dit GTA 3En de OnderwereldEn en San Andres Wordt opnieuw ontworpen en opnieuw uitgebracht voor PlayStation 5 en Xbox Series X?

Speculatie begint helemaal opnieuw GTA-forums – Dat was het epicentrum van verschillende Grand Theft Auto Lekken door de jaren heen – aangezien weinig gebruikers, variërend van moderators tot drop-outs, door middel van cryptische aanwijzingen lijken te duiden op iets dat in de komende 90 dagen gaat gebeuren, waaronder GTA 3En de GTA Vice CityEn en Grand Theft Auto: San Andreas. De hints duiden ook op een aanstaande trailer met alle drie deze games, en hoewel er geen hint is van een remake, is het onduidelijk wat gebruikers zouden kunnen zeggen over het opnemen in drie titels van vorig jaar.

De hints lijken daar niet te eindigen, of althans volgens de heersende speculatie, ze eindigen daar niet. Op Twitter, directeur van GTA-forums “uni“Hij plaatste onlangs een foto van drie door fans gemaakte Shark-kaarten, die allemaal” 2001200220042013B46 “bevatten. Voor degenen die het niet weten, GTA 3 Uitgebracht in 2001, GTA Vice City Uitgebracht in 2002, Grand Theft Auto: San Andreas Uitgebracht in 2004, en GTA 5 Het werd uitgebracht in 2013.

Rockstar Games heeft al aangekondigd GTA 5 Het komt dit jaar naar de volgende generatie toetsenborden. De nummers verwijzen naar hierboven GTA 3En de GTA Vice CityEn en Grand Theft Auto: San Andreas Het wordt vergezeld door “B46”, of met andere woorden, door GTA 6.

Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om te onthouden dat dit alles met een korreltje zout moet worden ingenomen. Niets is hier alleen officieel en kan worden gewijzigd, maar het is onduidelijk of dit echte intimidatie is of een voorbeeld van micro-phishing. Bovendien is het ook niet duidelijk wat er wordt uitgelokt. En de kers hierboven is dat alles in de weg staat van wat in wezen anonieme bronnen zijn. Dus neem het met een snufje zout. Hoewel het de ronde doet, en hoewel je verwacht dat Rockstar Games dat doet omdat het precies dat voor deze generatie heeft gedaan, verandert het niets aan het feit dat we ons in een diep, diep giswerk bevinden.

READ  Gerucht: CoD 2021 gaat Call of Duty: WWII Vanguard heten

Op het moment van publicatie heeft Rockstar Games in geen enkele hoedanigheid hierop gereageerd en het is onwaarschijnlijk dat dit zal veranderen. Als dat toch gebeurt, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt.

Tot , GTA-basis.

Written By
More from Aubrey Mason

USS Bonhomme Richard: Scheepsbrand kan jarenlang de Amerikaanse vloot in de Stille Oceaan belemmeren

Marineofficieren zeiden dat de brand aan boord van de USS Bonhomme Richard,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *