De nieuwe wereldupdate “bugs, bots en balans” belooft wrijving tussen spelers te verminderen en beweging te verbeteren

Amazon’s MMO New World doet nog steeds zijn best om ervan te herstellen Zijn ietwat turbulente release, waarbij het ontwikkelteam hardnekkig bugs oplost en branden blust. De update van februari 2022 van de game wordt intern de update “Bugs, Bots en Balance” genoemd, volgens de ontwikkelingsupdate van een uur en Blogpost.

Hoogtepunten waar fans naar uit kunnen kijken, inclusief de vele bugfixes – tot meer dan 700 volgens QA-leider Greg Jones – en ontwikkelaars die de game persoonlijk toeren als onderdeel van “beide bashEen van de grootste problemen die deze maand blijkbaar aan de orde zijn geweest, is de kwestie van ‘spelerwrijving’, waarvan Creative Director David Verfaelly en Game Director Scott Lane erkenden dat het een probleem is. Oplossingen die ze van plan zijn te bieden, zijn onder meer het verminderen van de kosten van expresreizen en de inwisseltijd in kleinere Zoals Dave Hall, Player Experience Leader, zei: “Je kunt je echt vrij over de wereld bewegen, dat zou cool zijn.”

Een ander aandachtspunt van de update waren verbeteringen aan de spelersbewegingen, die door veel spelers als “nutteloos” werden omschreven. De ontwikkelaars hebben de sprongmechanica een beetje aangepast en vertragingen in melee-aanvallen geëlimineerd waarvan ze hopen dat ze het gevoel van het gevecht en de beweging zullen verbeteren.

READ  TIE Fighter opnieuw gemaakt met moderne graphics
Written By
More from Lesley Curry
Metroid-angst lekte online voor de lancering van deze week
Foto: Nintendo Update [Tue 5th Oct, 2021 05:30 BST]: Nou, het lijkt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *