De nieuwe Xbox Game Pass wordt een van de grootste ooit

De nieuwe en aankomende Xbox Game Pass zal een van de grootste toevoegingen tot nu toe zijn. Op Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en pc voegen Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate elke week nieuwe games toe. Vaak zijn deze add-ons niet de grootste en meest opvallende van de games. Er zijn echter elk jaar tal van games die in deze categorie vallen, zoals Among Us, die op 14 december naar Xbox komen. En als dat gebeurt, wordt het op dag één toegevoegd aan Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate.

Soms pochte Xbox Game Pass over GTA 5 en verliet Minecraft zijn bibliotheek nooit. Dat betekent dat Between Us niet de grootste game is die Xbox Game Pass ooit heeft toegevoegd, en het is zeker niet budgettair, maar het bestaat wel als een van de meest populaire games die de abonnementsservice ooit heeft aangeboden.

Als je op de een of andere manier een introductie nodig hebt tussen jullies, dat in 2018 debuteerde, werd pas in 2020 een van de populairste games aller tijden, toen het tijdens de pandemie explodeerde op Twitch. Het is ontwikkeld door InnerSloth en is nu een van de meest gespeelde games aller tijden.

“Speel met 4-15 spelers online of via lokale wifi terwijl je je ruimteschip voor vertrek probeert voor te bereiden, maar pas op dat een of meer willekeurige spelers onder de bemanning boeven zijn die erop uit zijn om iedereen te vermoorden”, luidt het officiële veld van de game.

READ  Xbox Game Pass verliest binnenkort nog 5 games

Op het moment van publicatie is het onduidelijk of Tussen ons Xbox Live Gold vereist. Dat gezegd hebbende, moet je ofwel je Xbox Game Pass-abonnement koppelen aan Xbox Live Gold of upgraden naar Xbox Game Pass Ultimate om het te spelen.

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beschikbaar voor respectievelijk $ 10 en $ 15 per maand voor Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en pc. In het laatste Xbox Game Pass-nieuws heeft Microrosft aangekondigd dat de abonnementsservice later dit jaar GTA Classic krijgt. Ondertussen heeft de abonnementsdienst deze week een game toegevoegd die nog moet worden uitgebracht.

Written By
More from Vanessa Hale
Laat u niet misleiden door de verwarrende Xbox-edities van Call of Duty Black Ops Cold War
Microsoft heeft onlangs de Xbox Series X en Xbox Series S gelanceerd,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *